Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Hurricanes zaudējums papildlaikā ļauj kvalificēties Stenlija kausa izcīņai

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Karolīnas Hurricanes pirmdien piedzīvoja zaudējumu papildlaikā, bet iegūtais punkts vienībai ļāvis kvalificēties izslēgšanas spēlēm.

"Hurricanes" viesos ar 3:4 (0:2, 2:1, 1:0, 0:1) papildlaikā zaudēja Dalasas "Stars".

Uzvaras vārtus papildlaika trešajā minūtē guva Džeimijs Bens, kurš spēli noslēdza ar 1+3. Džeisons Robertsons Dalasas klubā atzīmējās ar divām rezultatīvām piespēlēm, bet "Hurricanes" vienībā šādi pati statistika Morganam Gīki.

"Hurricanes" ar 69 punktiem 48 spēlēs ir Centrālās divīzijas līdere un priekšlaicīgi ir nodrošinājusi sev vietu "play-off".

Citviet Sentluisas "Blues" mājās ar 4:1 (2:0, 2:1, 0:0) uzvarēja Kolorādo "Avalanche".

Deivids Perons "Blues" vienībā izcēlās ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm, bet kapteinis Raiens O'Railijs pievienoja divas piespēles. Kolorādo komandas vienīgos vārtus otrā perioda devītajā minūtē guva Neitans Makinons.

Četrus vārtus savā laukumā guva arī Losandželosas "Kings", kas ar 4:1 (2:0, 0:1, 2:0) pārspēja Anaheimas "Ducks". Viesi pirmdien piedzīvoja jau piekto neveiksmi pēc kārtas.

Dastins Brauns "Kings" komandā guva vārtus un rezultatīvi piespēlēja, kamēr Džeimijs Draisdeils vienīgos "Ducks" vārtus guva otrā perioda ievadā.

Kanādā Vinipegas "Jets" mājās ar 1:6 (0:2, 1:4, 0:0) zaudēja Edmontonas "Oilers", kuras rindās kapteinis Konors Makdeivids nopelnīja savu 81. rezultativitātes punktu šosezon.

Makdeivids izcēlās ar trim vārtiem un rezultatīvu piespēli, 1+1 Leonam Draizaitlam, bet divas piespēles nopelnīja Jese Puljujervi. "Jets" komandā precīzi meta Marks Šeifele.

Makdeivids šosezon, visticamāk, izpelnīsies līgas rezultatīvākā spēlētāja balvu, jo hokejists 46 spēlēs guvis 28 vārtus un 53 reizes rezultatīvi piespēlējis. Otrs rezultatīvākais spēlētājs līgā ar 66 punktiem ir Draizaitls.

Citā mačā Kanādā Kalgari "Flames" mājās ar 1:2 (1:1, 0:1, 0:0) zaudēja Monreālas "Canadiens".

Monreālas klubā vārtus guva Tailers Tofoli un Šea Vēbers, bet "Flames" komandā izcēlās Elīass Lindholms.

Jau ziņots, ka Latvijas hokejista Rūdolfa Balcera pārstāvētā komanda Sanhosē "Sharks" pirmdien svinēja panākumu regulārā čempionāta spēlē.

"Sharks" mājās ar 6:4 (2:0, 2:2, 2:2) uzvarēja Arizonas "Coyotes", kurai zaudējums maksājis vietu izslēgšanas spēļu zonā.

Balcers šajā spēlē laukumā pavadīja 13 minūtes un 55 sekundes, kuru laikā reizi bloķēja metienu, atbruņoja pretinieku no ripas, vienreiz zaudēja ripu, nopelnīja divas soda minūtes un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Uzbrucējs šosezon 32 spēlēs guvis sešus vārtus, deviņreiz rezultatīvi piespēlējis un iekrājis pozitīvu lietderības koeficientu +1.

"Sharks" ar 43 punktiem 48 spēlēs Rietumu divīzijā ieņem sesto vietu, bet pozīciju augstāk ar 47 punktiem 49 mačos ir "Coyotes". Izslēgšanas spēļu zonā esošā Sentluisas "Blues" 48 punktus iekrājusi 46 spēlēs un ieņem ceturto vietu.

Savukārt Vankūveras "Canucks" ar vārtsargu Artūru Šilovu rezervē viesos ar 1:2 (1:1, 0:1, 0:0) piekāpās Otavas "Senators".

Vienīgos "Canucks" vārtus guva Olli Juolevi, bet otrā laukuma pusē divas rezultatīvas piespēles Breidijam Tkačukam.

"Canucks" ar 41 punktu 42 spēlēs Ziemeļu divīzijā ieņem sesto vietu septiņu klubu konkurencē.

Ierasti NHL regulārajā čempionātā komandas katra aizvada pa 82 mačiem, taču šajā sezonā līdz 16.maijam vienības katra izspēlēs 56 dueļus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi