Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Kurbadam 10 vārti, Prizmas hokejisti atgriežas OHL līderpozīcijā

Rīgas Prizma komanda sestdien izcīnīja uzvaru Optibet Hokeja līgas (OHL) regulārā čempionāta mačā, atgriežoties kopvērtējuma līderpozīcijā. Prizma savā laukumā ar rezultātu 4:2 (1:1, 1:0, 2:1) pārspēja Lido vienību.

Ar gūtiem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm uzvarētājiem izcēlās Miks Lipsbergs, bet pa reizei precīzi meta Rihards Ķuzis, Edijs Brahmanis un Sandis Grīnbergs. Zaudētājiem atzīmējās Edgars Kamoliņš un Igors Maloļetkins.

Tikmēr iepriekšējo divu sezonu čempione Kurbads viesos ar rezultātu 10:3 (4:0, 4:1, 2:2) guva virsroku pār hokeja skolu Rīga.

Uzvarētājiem ar "hat-trick" un rezultatīvu piespēli izcēlās Renārs Valters, bet vēl pa vārtiem guva Toms Hartmanis, Artūrs Logunovs, Mārtiņš Cipulis, Edgars Homjakovs, Lauris Rancevs, Juris Upītis un Jānis Straupe. Savukārt trīs rezultatīvas piespēles savā kontā ierakstīja Deivids Sarkanis.

Mājiniekiem vārtus guva Aleksandrs Biškins, Kristaps Skrastiņš un Romāns Glazkovs.

Kopvērtējuma līderpozīcijā ar 19 punktiem astoņās spēlēs ir Prizma, kam ar 17 punktiem septiņos mačo seko Mogo. Tālāk ar 15 punktiem seko Kurbads, pa astoņiem punktiem guvušas Zemgale/LLU un Rīga komandas, divi punkti ir Liepājai, bet Lido šobrīd ir bešā.

OHL regulārajā čempionātā septiņas komandas aizvadīs sešu apļu turnīru, katrai vienībai nospēlējot pa 36 spēlēm. Pamatsacensības noslēgsies 2019.gada 2.martā.

Izslēgšanas mačos iekļūs četras labākās vienības.

Pusfinālu uzvarētāji tiks finālā, kur cīnīsies par zeltu, savukārt trešo vietu ieņems tā komanda, kas ieņems augstāku pozīciju regulārajā turnīrā. Čempionāta uzvarētājkomanda saņems ne tikai Latvijas čempionu kausu, bet arī iespēju pārstāvēt Latviju Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) rīkotajā Kontinentālajā kausā.

Iepriekšējās OHL sezonas finālā Kurbads sērijā ar 4-0 uzvarēja Zemgale/LLU vienību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi