Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Kurbads ļoti rezultatīvā IIHF Kontinentālā kausa izcīņas mačā uzvar Seier Capital

Latvijas čempione hokejā Kurbads Dānijā Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) Kontinentālā kausa izcīņas trešās kārtas pirmajā spēlē piektdien ar rezultātu 8:4 (3:3, 2:1, 3:0) pārspēja turnīra saimnieci Rungstedas Seier Capital. Kurbada rindās pa diviem vārtiem guva Jānis Sprukts un Martins Lavrovs, bet pa vienam precīzam metienam Aleksandram Galkinam, Gatim Gricinskim, Edgaram Brancim un Mārtiņam Gipteram.

Mača rezultātu pēc nospēlētām 75 sekundēm atklāja pretinieki, bet Sprukts septiņas minūtes vēlāk izlīdzināja rezultātu. Turpinājumā Galkins un Lavrovs panāca 3:1, bet Dānijas komanda līdz pirmā perioda beigām izlīdzināja rezultātu. Piecarpus minūtes pirms otrās trešdaļas beigām kanādietis Brendons Nešs izvirzīja vadībā Seier Capital komandu, taču Gricinskis pēc nepilnas minūtes panāca izlīdzinājumu, bet vēl minūti vēlāk Brancis panāca 5:4.

Trešajā periodā Kurbada hokejist iemeta vēl trīs ripas pretinieku vārtos, svinēdami pārliecinošu uzvaru. Trešajā trešdaļā vārtus Latvijas komandas labā guva Sprukts, Gipters un Lavrovs.

Par labāko spēlētāju Latvijas komandā tika nosaukts Toms Bluks.

Jau vēstīts, ka otrā šīs grupas spēlē latviešu vārtsargs Ervīns Muštukovs piektdien 40 minūtēs ielaida sešus vārtus, bet viņa pārstāvētā Lielbritānijas komanda Šefīldas Steelers ar rezultātu 1:7 (0:3, 0:3, 1:1) kapitulēja Minskas Junostj vienībai no Baltkrievijas.

Turpinājumā Kurbads sestdien tiksies ar Junostj, bet svētdien mērosies spēkiem pret Steelers.

Pirms nepilna mēneša Kurbads IIHF Kontinentālā kausa izcīņas otrās kārtas turnīrā savā laukumā izcīnīja trīs uzvaras trijos mačos. Vispirms ar rezultātu 5:2 tika pārspēta Polijas komanda Tychy, pēc tam ar 8:1 sagrauts Ukrainas klubs Donbass, bet noslēdzošajā mačā tika gūta virsroka ar 2:1 pār Igaunijas čempioni Narva.

Gatavojoties otrās kārtas turnīram Latvijas čempione pastiprināja savas rindas, komandai piesaistot pieredzējušos Jāni Spruktu un Mārtiņu Cipuli, kuri joprojām ir Kurbada rindās un spēlēs arī turnīrā Dānijā. Tikmēr vienības šīs sezonas uzbrukuma līderis ir Sandis Zolmanis, kurš ar 19 punktiem (8+11) ir OHL trešais rezultatīvākais spēlētājs, pagājušajā nedēļā piedzīvojot arī debiju Latvijas izlasē, kas uzvarēja Eiropas Izaicinājuma kausa (EIHC) turnīrā Francijā.

Aleksandra Macijevska trenētais Kurbads, kas šosezon savas mājas spēles aizvada kluba jaunuzceltajā hallē Rumbulā, Optibet Hokeja līgā (OHL) 12 mačos ir izcīnījis septiņas uzvaras, ar 22 punktiem ieņemot trešo vietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi