Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Maple Leafs trenera Kīfa debijā izcīna uzvaru

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Toronto Maple Leafs ceturtdien sava jaunā trenera Šeldona Kīfa debijā izcīnīja uzvaru, pārtraucot sešu zaudēto spēļu sēriju.

"Maple Leafs" viesos ar rezultātu 3:1 (1:0, 1:0, 1:1) uzvarēja Arizonas "Coyotes".

Ar divām rezultatīvām piespēlēm Toronto vienībā izcēlās Iļja Mihejevs, but Arizonas vienības goda vārtus guva Vinnijs Hinostroza.

Zīmīgi, ka savus pirmos vārtus karjerā, spēlējot mazākumā, guva Pjērs Engvals.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka slavenais Maiks Bebkoks ceturtdien tika atbrīvots no Toronto "Maple Leafs" komandas galvenā trenera amata. Viņa pienākumus pārņēma Kristiāna Rubīna bijušais treneris Kīfs.

Citā spēlē Floridas "Panthers" mājās ar 5:4 (0:1, 2:3, 2:0) papildlaikā uzveica Anaheimas "Ducks". Ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli Floridas komandā izcēlās Ārons Ekblads, bet Brets Konolijs pievienoja vēl divus precīzus raidījumus. Tikmēr pa divām rezultatīvām piespēlēm nopelnīja Džonatans Huberdo un Aleksandrs Barkovs. "Ducks" vienībā 1+1 nopelnīja Ondržejs Kaše.

Tikmēr pie panākuma viesos tika Filadelfijas "Flyers", kas ar rezultātu 5:3 (2:2, 1:0, 2:1) pieveica Karolīnas "Hurricanes". Ar trim rezultatīvām piespēlēm Filadelfijas klubā izcēlās Treviss Konečnijs, bet kapteinis Klods Žirū pievienoja divus vārtus un tikpat rezultatīvas piespēles. Savukārt "Hurricanes" rindās ar vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Teuvo Teravainens.

"Sauso" uzvaru svinēja pērnā gada čempioni Sentluisas "Blues", kas savā laukumā ar 5:0 (1:0, 2:0, 2:0) satrieca Kalgari "Flames". Vārtus un trīs rezultatīvas piespēles nopelnīja Zeks Sendfords, bet Roberts Tomass pievienoja trīs rezultatīvas piespēles. Džordans Biningtons "Blues" vārtos tika galā ar visiem 40 pretinieku izdarītajiem metieniem.

Citviet Minesotas "Wild" mājās ar 3:2 (0:0, 2:2, 1:0) uzvarēja Kolorādo "Avalanche". Uzvarētāju labā divas rezultatīvas piespēles nopelnīja Raiens Saters, bet "Avalanche" rindās ar diviem gūtiem vārtiem izcēlās debitants Keils Makārs, kurš kopumā šosezon iekrājis jau septiņus vārtus.

Savukārt Dalasas "Stars" mājās ar 5:3 (0:0, 3:1, 2:2) pārspēja Vinipegas "Jets", izcīnot jau piekto panākumu pēc kārtas. Ar trim rezultatīvām piespēlēm "Ducks" komandā izcēlās pieredzējušais Korijs Perijs, kurš nesen aizvadīja savu 1000.spēli NHL. Tikmēr Džeimijs Bens uzvaras vārtus guva jau trešo spēli pēc kārtas. 

Visbeidzot Sanhosē "Sharks" viesos ar rezultātu 2:1 (0:0, 1:0, 0:1, 1:0) papildlaikā uzvarēja Vegasas "Golden Knights", svinot septīto panākumu pēdējos astoņos dueļos.

Vārtus uzvarētāju labā guva Timo Maiers un Logans Kutūrs, kura rēķinā uzvaru nesošais metiens. Pretiniekiem goda vārtus guva Breidens Maknebs.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Latviešu hokejistu Zemga Girgensona un Teodora Bļugera pārstāvētās vienības Bufalo "Sabres" un Pitsburgas "Penguins" ceturtdien piedzīvoja zaudējumus, kamēr Elvis Merzļikins palika rezervē Kolumbusas "Blue Jackets" panākumā.

"Sabres" viesos ar rezultātu 2:3 (1:1, 0:1, 1:1) piekāpās Bostonas "Bruins", piedzīvojot jau trešo neveiksmi pēc kārtas. Girgensons laukumā pavadīja desmit minūtes un 23 sekundes, no tām minūti un 40 sekundes nospēlējot mazākumā. Sev atvēlētajā laikā uzbrucējs pielietoja vienu spēka paņēmienu un reizi pārtvēra ripu, spēli noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Pitsburgas "Penguins" viesos ar rezultātu 3:4 (1:1, 1:1, 1:1, 0:1) papildlaikā zaudēja Ņujorkas "Islanders", kas sasniedza jaunu kluba rekordu - iegūts vismaz viens punkts jau 16 spēles pēc kārtas.

Bļugers laukumā pabija 13 minūtes un 51 sekundi, no kurām nepilnas piecas minūtes nospēlētas mazākumā. Hokejists izdarīja vienu metienu pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu, tikpat reizes pārtvēra un arī zaudēja ripu, spēli noslēdzot ar negatīvu lietderību -1.

Savukārt "Blue Jackets" mājās ar rezultātu 5:4 (1:1, 1:2, 3:1) uzvarēja Detroitas "Red Wings". Merzļikins palika rezervē, bet viņa sāncensis Jonass Korpisalo tika galā ar 22 no 26 pretinieku metieniem (84,6%). 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi