Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Mogo un Kurbads izšķirošajā spēlē sadala Latvijas hokeja zeltu

Latvijas hokeja virslīgas finālsērijā starp Mogo un Ogres Kurbads vienībām šodien tiek aizvadīta izšķirošā - septītā - spēle, tādējādi noskaidrojot jaunos valsts čempionus.

Abu komandu duelis Mogo hallē, Brīvības gatvē 335, sāksies plkst.19.40. Šo dueli tiešraidē pārraidīs Latvijas Televīzijas (LTV) 7.kanāls.

LETA jau ziņoja, ka sērijas pirmajā spēlē Mogo savā laukumā uzvarēja ar 3:1, otrajā cīņā apspēlēja pretiniekus pēcspēles metienu sērijā ar 3:2, bet trešajā mačā jau viesos vēlreiz svinēja panākumu ar 3:2, tādējādi sērijā panākot drošo 3-0.

Tomēr priekšlaicīgi šo sēriju Mogo vienība nenoslēdza, jo Kurbads atbildēja ar trim uzvarām pēc kārtas - 7:4 savā laukumā, 4:3 viesos un visbeidzot pirmdien 4:1 savā skatītāju priekšā.

Abas komandas šosezon spēlēja arī Latvijas kausa izcīņas finālā, kurā dramatisku uzvaru pagarinājumā ar 3:2 svinēja Mogo hokejisti, otro gadu pēc kārtas izšķirošajā spēlē uzvarot tieši Kurbadu.

Kurbads komanda Latvijas čempionāta finālā spēlē jau ceturto gadu pēc kārtas, taču visos trijos iepriekšējos gadījumos piedzīvoti zaudējumi. Savukārt Mogo pēc 2015.gadā izcīnītā čempiontitula pērn tika pie bronzas.

Ar Ogri saistītās komandas Latvijas čempionāta finālos spēlējušas desmit reizes, bet allaž nācies samierināties ar sudrabu.

Zīmīgi, ka jau kopš 2011./2012.gada sezonas nevienai komandai pēc toreizējā Liepājas Metalurga nav izdevies izcīnīt titulus divus gadus pēc kārtas.

Iepriekšējā sezonā par Latvijas čempioniem hokejā tika kronēti Liepājas hokejisti, kas finālsērijā ar 4-3 pārspēja Kurbadu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi