Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Panthers ar Balceru pirmajā maiņā NHL pārbaudes spēle pieveic Predators

Divas Nacionālās hokeja līgas (NHL) pirmssezonas pārbaudes spēles pirmdien pret Nešvilas Predators aizvadīja latviešu uzbrucēju Rūdolfa Balcera un Sanda Vilmaņa pārstāvētā vienība Floridas Panthers, uzvaras dalot uz pusēm.

Pirmajā mačā ar Balceru sastāvā "Panthers" bija pārāki ar 4:3 (1:0, 1:2, 1:1, 1:0) papildlaikā, bet otrajā spēlē, kad laukumā devās Vilmanis, tika piedzīvots zaudējums ar 0:4 (0:1, 0:0, 0:3).

Balcers pirmajā mačā spēlēja "Panthers" pirmajā uzbrucēju trijniekā kopā ar Aleksandru Barkovu un Kārteru Verhegī, tomēr pie rezultativitātes punktiem netika. Uzvaru papildlaika pēdējā sekundē "Panthers" nodrošināja Barkovs.

Latviešu uzbrucējs laukumā pavadīja 18 minūtes un vienu sekundi, izpildīja četrus metienus pa pretinieku vārtiem, pielietoja divus spēka paņēmienus un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu. Vairākumā Balcers spēlēja divas minūtes un 48 sekundes, kas līdzās Barkovam bija dalīts lielākais laiks komandā.

Uzvarētāju rindās pamatlaikā ar precīziem metieniem izcēlās Ētu Luostarinens, Kajs Švinds un Raiens Lombergs, bet mājinieku sastāvā vārtus guva Jūso Parsinens, Rolands Makions un Raiens Džohansens.

25 gadus vecais Latvijas hokejists četrās NHL sezonās Otavas "Senators" un Sanhosē "Sharks" rindās aizvadījis 153 spēles, kurās sakrājis 57 (25+32) rezultativitātes punktus.

Punktiem ražīgākā Latvijas uzbrucējam bija aizvadītā sezona, kuras laikā viņš "Sharks" rindās 61 mačā sakrāja 23 (11+12) rezultativitātes punktus, tomēr līgums ar viņu netika pagarināts un Balcers pievienojās "Panthers", vienojoties par viena gada sadarbību.

Abas komandas neilgi pēc pirmā mača aizvadīja vēl vienu spēli ar citiem sastāviem un laukumā devās arī 18 gadus vecais Vilmanis, kuru šogad "Panthers" jauno spēlētāju draftā izvēlējās ar 157.numuru.

Latviešu uzbrucējs laukumā pavadīja desmit minūtes un 35 sekundes, no kurām 17 sekundes vairākumā. Vilmanis pa vārtiem metienus neizpildīja, pielietoja vienu spēka paņēmienu, bloķēja vienu mājinieku raidījumu un maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Iepriekšējo sezonu Vilmanis aizvadīja Zviedrijas spēcīgākajā junioru līgā, kur 40 mačos "Lulea" U-20 komandas rindās izcēlās ar 32 (18+14) punktiem. Gaidāms, ka jauno sezonu Vilmanis uzsāks Ontario Hokeja līgas (OHL) komandā Sarnijas "String".

NHL regulārais čempionāts sāksies 11.oktobrī, bet pirms tam 7. un 8.oktobrī Prāgā tiks aizvadītas divas NHL "Global Series" cīņas starp Nešvilas "Predators" un Sanhosē "Sharks" vienībām.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi