Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +7 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 8. maijs
Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Penguins ar zaudējumu Devils pārtrauc 11 uzvaru sēriju savā laukumā

Iepriekšējo divu sezonu Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempione Pitsburgas Penguins otrdien pārtrauca 11 uzvaru sēriju savā laukumā. Penguins savu skatītāju priekšā ar rezultātu 2:3 (1:1, 1:1, 0:1) piekāpās Ņūdžersijas Devils.

Uzvarētājiem Teilors Hols atzīmējās ar vieniem gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli, 15.spēlē pēc kārtas gūstot punktus, kas ir atkārtots Devils komandas rekords. Tiesa, kopumā viņš punktus guvis 22 mačos pēc kārtas, kuros piedalījies, taču janvāra beigās rokas savainojuma dēļ viņš trīs dueļus izlaida. Šajās 22 spēlēs viņš guvis 15 vārtus un veicis 17 rezultatīvas piespēles.

Penguins pagājušajā nedēļā savā rīcībā ieguva uzbrucējus Deriku Brasāru un Tubīasu Lindberju. Penguins uzbrucēju rindas ievērojami papildināja dažas dienas pēc tam, kad atpakaļ uz Amerikas Hokeja līgu (AHL) tika nosūtīts šajā pozīcijā spēlējošais latvietis Teodors Bļugers, kurš sešas spēles palika rezervē, tā arī nesagaidot savu debiju NHL.

Tikmēr savus pirmos vārtus Bostonas Bruins rindās guva Riks Nešs, palīdzēdams savai komandai 4:3 (2:3, 1:0, 0:0, 1:0) pagarinājumā pārspēt Karolīnas Hurricanes.

Nešs tikai svētdien tika iegūts no Ņujorkas Rangers komandas, kurā viņš pavadīja nepilnas sešas sezonas.

Tikmēr par Rietumu konferences līderi kļuva iepriekšējās sezonas čempione Nešvilas Predators, kas viesos ar rezultātu 6:5 (0:0, 3:4, 3:1) pārspēja Vinipegas Jets.

Predators rindās ar piecām rezultatīvām piespēlēm izcēlās šveicietis Romans Josi, kamēr divus vārtus guva Kregs Smits.

Nešvilas vienība par līderi kļuva, pateicoties tam, ka Vegasas Golden Knights savā laukumā ar rezultātu 1:4 (1:1, 0:2, 0:1) piekāpās Losandželosas Kings, tādējādi atstājot pirmo vietu Rietumos.

Tikmēr ar divām rezultatīvām piespēlēm savā debijā Sanhosē Sharks komandā izcēlās Evanders Keins, kurš šosezon bija labākais snaiperis Zemgus Girgensona pārstāvētajā Bufalo Sabres vienībā, taču pirmdien tika aizmainīts.

Sharks savu skatītāju priekšā ar rezultātu 5:2 (0:1, 4:0, 1:0) pārspēja Edmontonas Oilers, ar vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm atzīmējoties Džo Pavelskim.

Savukārt Minesotas Wild savu skatītāju priekšā ar rezultātu 8:3 (3:1, 3:2, 2:0) apspēlēja Sentluisas Blues.

Uzvarētājiem ar hat-trick un divām rezultatīvām piespēlēm šajā mačā izcēlās Ēriks Stāls, divi vārti un divas piespēles bija Mikaelam Granlundam, vienus vārtus guva un četrreiz rezultatīvi asistēja Džeisons Cukers, kamēr trīs piespēles savā kontā ierakstīja Raiens Saters.

Vēl otrdien Dalsas Stars savu skatītāju priekšā ar rezultātu 2:0 (1:0, 1:0, 0:0) apspēlēja Kalgari Flames, Benam Bišopam atvairot visas 38 pretinieku mestās ripas.

Tikmēr Vašingtonas Capitals mājās ar rezultātu 3:2 (1:0, 2:1, 0:1) uzvarēja Otavas Senators, ar diviem gūtiem vārtiem atzīmējoties krievu uzbrucējam Jevgēņijam Kuzņecovam.

Visbeidzot Floridas Panthers savā laukumā ar rezultātu 3:2 (1:0, 1:2, 0:0, 1:0) pagarinājumā apspēlēja Austrumu konferences vicelīderi Toronto Maple Leafs.

Kopvērtējumā Austrumu konferencē un visā līgā vadībā ir Tampabejas Lightning, kas izcīnījusi 89 punktus 63 mačos. Tai ar 85 un 84 punktiem seko Maple Leafs un Bruins.

Tikmēr Sabres ar 49 punktiem 63 spēlēs ieņem pēdējo, 16.vietu, konferencē, par trim punktiem atpaliekot no Otavas Senators.

Savukārt Rietumu konferencē pa 87 punktiem iekrājušas Predators un Golden Knights vienības, kas aizvadījušas attiecīgi 62 un 63 mačus, līdz ar to līderpozīcijā ir Nešvilas hokejisti. Savukārt 83 punkti ir Jets rēķinā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi