Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +4 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Penguins hokejisti izcīna desmito uzvaru pēc kārtas

Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas Penguins komanda ceturtdien izcīnīja desmito uzvaru pēc kārtas Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačos.

"Penguins" viesos ar rezultātu 6:2 (3:0, 0:1, 3:1) uzvarēja Filadelfijas "Flyers".

Pitsburgas hokejisti sesto reizi komandas vēsturē izcīnījuši vismaz desmit uzvaras pēc kārtas. Pēdējo zaudējumu "pingvīni" piedzīvoja 1.decembrī mačā pret Edmontonas "Oilers".

"Penguins" garākā uzvaru sērija ir 17 panākumi pēc kārtas 1993.gada martā un aprīlī. 2013.gadā pitsburgieši uzvarēja 15 spēlēs pēc kārtas, bet kopš 1999.gada bijušas arī 12, 11 un desmit uzvaru sērijas.

Ceturtdienas uzvarā pa diviem vārtiem viesiem guva Braiens Rasts un Džeiks Gencels, Rastam un trīs rezultatīvas piespēles atdevušajam Krisam Letangam spēli noslēdzot ar trīs punktiem. Vēl "Penguins" rindās izcēlās Evans Rodrigess un Braiens Boils.

"Flyers" komandai vārtus guva Kems Etkinsons un Oskars Lindbloms. Šobrīd Covid-19 protokola prasībām pakļauti seši Filadelfijas vienības hokejisti, tajā skaitā arī rezultatīvākais spēlētājs, komandas kapteinis Klods Žirū.

Bļugers ceturtdien spēlēja 15 minūtes un 52 sekundes, no tām vienu minūti un 56 sekundes mazākumā. Latviešu uzbrucējs divreiz meta pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu, bloķēja vienu metienu, zaudēja vienu ripu, pārtvēra vienu piespēli, uzvarēja septiņos no 12 iemetieniem, tika pie divām soda minūtēm un negatīva lietderības koeficienta -1.

Šosezon Bļugers 32 mačos guvis septiņus vārtus, atdevis sešas rezultatīvas piespēles un iekrājis pozitīvu lietderību +3.

Tikmēr savainojuma dēļ ārpus pieteikuma palika vārtsargs Elvis Merzļikins, kura pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets" izbraukumā ar 1:3 (1:1, 0:0, 0:2) atzina Ņūdžersijas "Devils" pārākumu.

Džekam Hjūzam uzvarētāju rindās bija vārti un divas rezultatīvas piespēles, bet pa reizei Jonasu Korpisalo pārspēja Tomāšs Tatars un Jespers Brats. "Devils" spēlēja bez svarīgas lomas pildošajiem uzbrucējiem Jegora Šarangoviča, Pāvela Zahas un Andrēasa Junsona.

"Blue Jackets" komandai vienīgos vārtus guva Makss Domi, bet Korpisalo atvairīja 25 pretinieku metienus.

Merzļikins traumas dēļ izlaida otro spēli pēc kārtas. Viņš šosezon 21 mačā izcīnījis 12 uzvaras, ielaidis vidēji 3,2 ripas un atvairījis 90,7% metienu.

"Penguins" ar 45 punktiem 33 spēlēs ir septītā Austrumu konferencē, kur "Blue Jackets" ar 31 punktu 32 dueļos ieņem 12.pozīciju.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi