Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Penguins izslēdz Vašingtonu; Ovečkins, Kuzņecovs un Orlovs steigs palīgā Krievijai

Cīņa par Stenlija kausu kārtējo reizi pāragri beigusies šīs sezonas galvenajiem favorītiem, regulārā turnīra uzvarētājiem Vašingtonas Capitals, kuri NHL Austrumu konferences pusfināla sestajā spēlē otrdien viesos ar 3:4 papildlaikā piekāpās Pitsburgas Penguins. Visā sērijā pingvīni bija pārāki ar 4-2, sasniedzot konferences finālu pret Tampabejas Lightning.

Lai gan šajā spēlē Pitsburga līdz 28.minūtei panāca jau 3:0 (divreiz izcēlās Fils Kesels, reizi Karls Hagelins), turpinājumā Vašingtona ar Tīdžeja Ošī, Džastina Viljamsa un Džona Karlsona pūlēm izrāva neizšķirtu. Papildlaika 7.minūtē pēc Hagelina un Kesela piespēlēm uzvaras vārtus mājiniekiem guva Niks Bonino, ievedot Penguins komandu konferences finālā.

Vašingtonas zaudējums nozīmē arī to, ka tuvākajās dienās Krievijas izlasi teorētiski varētu papildināt šajā klubā spēlējošie krievu hokejisti - uzbrukuma zvaigznes Aleksandrs Ovečkins un Jevgēņijs Kuzņecovs, kā arī aizsargs Dmitrijs Orlovs. Visi trīs piedalījās arī sezonas pēdējā spēlē, Ovečkinam izceļoties ar divām rezultatīvām piespēlēm.

Krievijas izlases treneris Harijs Vītoliņš iepriekš atklāja, ka komandas vadība seko līdzi Stenlija kausa izcīņai. Krievijas izlases sastāvā joprojām ir vairākas vakances un paredzams, ka tās aizņems NHL hokejisti, kuriem sezona noslēgusies.

Krievijas Hokeja federācija otrdienas rītā paziņojusi, ka visus trīs Vašingtonā spēlējošos hokejistus izsauc uz valstsvienību.

Tikmēr Rietumos abās pusfināla sērijas gaidāmi septītie mači. Tur pēc sešām spēlēm Sanhosē Sharks spēlē 3-3 ar Nešvilas Predators, bet Dalasas Stars ar tādu pat rezultātu cīnās pret Sentluisas Blues. Izšķirošās spēles trešdien un ceturtdien paredzētas Dalasā un Sanhosē. 

pievienota 5.rindkopa 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi