Laika ziņas
Šodien
Migla
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Penguins un Krosbijs pārtrauc Ovečkina rezultativitātes sēriju

Pitsburgas Penguins vienība trešdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā izbraukumā ar 2:1 (0:0, 2:1, 0:0) pārspēja Vašingtonas Capitals, turklāt 14 rezultatīvo spēļu sērija pārtrūka krievu uzbrucējam Aleksandram Ovečkinam.

Ovečkins pirms šī mača bija guvis rezultativitātes punktus 14 spēlēs pēc kārtas, kas bija viņa karjeras rekords. Pašreizējā Stenlija kausa čempione "Capitals" pirms trešdienas spēles bija izcīnījusi arī piecas uzvaras pēc kārtas, bet nu šī sērija ir pārtrūkusi.

"Penguins" kapteinis Sidnijs Krosbijs tikmēr piedalījās abos komandas vārtu guvumos, atzīmējoties ar vieniem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli. Tikmēr Pitsburgas klubs vārtsargs Mets Marejs trešdien atvairīja 31 pretinieku metienu.

Tikmēr otrā trešdienas NHL spēlē ar vārtiem un rezultatīvu piespēli atzīmējās somu uzbrucējs Miko Rantanens, kura pārstāvētā Kolorādo "Avalanche" savu skatītāju priekšā ar rezultātu 2:1 (0:1, 1:0, 1:0) pārspēja Monreālas "Canadiens" hokejistus.

Rantanens ar 16 vārtiem un 42 rezultatīvām piespēlēm 35 mačos ir šī brīža rezultatīvākais NHL hokejists.

Vēl šajā cīņā ar divām rezultatīvām piespēlēm atzīmējās Neitans Makinons.

"Avalanche" vārtos teicamu maču aizvadīja arī vārtsargs Filips Grūbauers, kurš atvairīja 35 metienus. Pagājušajā sezonā vācietis kā "Capitals" otrais numurs izcīnīja Stenlija kausu.

Austrumu konferences un visas līgas vadībā ar 54 punktiem 35 mačos atrodas Tampabejas "Lightning", kam ar 46 punktiem 34 cīņās seko Toronto "Maple Leafs", bet trešā ar 45 punktiem 35 dueļos ir latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres".

Tikmēr Rietumu konferences līderpozīcijā ar 46 punktiem 34 spēlēs ir Vinipegas "Jets", bet tikpat punktu 35 mačos ir Kalgari "Flames" un Nešvilas "Predators" hokejistiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi