Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Penguins viesos iemet četras ripas vienā trešdaļā, bet zaudē spēcīgajiem Bruins

Zaudējumu NHL regulārā turnīra spēlē pirmdien piedzīvoja Latvijas izlases hokejista Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas Penguins komanda, kas viesos ar 4:6 (0:2, 4:1, 0:3) piekāpās Bostonas Bruins.

Aizraujošajā spēlē laukuma saimnieki Bruins pirmajā trešdaļā ar Džeika Debraska un Breda Maršāna pūlēm panāca 2:0, bet otrā perioda ievadā Davids Pastrņāks guva arī trešos vārtus, liekot Penguins veikt vārtsargu maiņu. Nākamās minūtes jau pilnībā aizritēja viesu zīmē: Penguins labā pa ripai otrajā trešdaļā iemeta Dominiks Kahuns, Niks Bjugstāds, Braiens Rasts un Džons Marino, kurš teju līdz ar sirēnu vadībā izvirzīja viesus - 4:3.

Bostona tomēr atguvās no šāda pavērsiena, Torijam Krūgam spēles 49. minūtē panākot neizšķirtu, bet 59. minūtes ievadā Maršāns atguva vadību. Sestā ripa 14 sekundes pirms finālsirēnas lidoja jau tukšos Penguins vārtos. Maršāns uzvarētājiem iekrāja piecus (2+3) rezultativitātes punktus.

Zīmīgi, ka Pastrņāks (14+15) un Maršāns (10+18) ir līgas divi rezultatīvākie hokejisti, pirmajam esot arī šobrīd labākajam vārtu guvējam, bet otrajam - piespēlētājam.

Ceturtās maiņas uzbrucējs Bļugers uz ledus pavadīja 13:45 minūtes, tostarp 2:41 mazākumā, sev atvēlētajā laikā izdarot divus metienus pa Jaroslava Halāka sargātajiem vārtiem, kā arī uzvarot 55% iemetienu un spēli beidzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Šosezon Bļugers 15 spēlēs iekrājis piecus (2+3) punktus un -2 lietderību, kā arī 17 soda minūtes.

Penguins ar 15 mačos iekrātiem 17 punktiem ir septītie Austrumu konferencē, kur ceturto vietu ar 20 punktiem ieņem Bufalo Sabres un Zemgus Girgensons. Kolumbusas Blue Jackets ar Elvi Merzļikinu ierindā ir 13 punkti 14 spēlēs un 12.vieta, kamēr Otavas Senators, kas aizvien spēlē bez savainotā Rūdolfa Balcera, iekrājuši vien deviņus punktus 13 spēlēs un ir starp vājākajām komandām līgā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi