Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Predators hokejisti gūst septiņus vārtus un NHL mačā sagrauj Red Wings

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Nešvilas Predators ceturtdien Detroitas Red Wings vārtos raidīja septiņas ripas, svinot graujošu panākumu.

"Predators" viesos ar 7:1 (0:0, 3:1, 4:0) sagrāva "Red Wings".

Otrā perioda otrajā minūtē Darens Helms vadībā izvirzīja mājiniekus, bet vēlāk noskaidrojās, ka tie arī bija vienīgie Detroitas kluba vārti šajā mačā. Atlikušajā laikā trīs vārtus "Predators" labā guva Viktors Arvidsons, Ērikam Haulam un Nikam Kazinsam 1+1, kamēr divas rezultatīvas piespēles nopelnīja Koltons Sisons, Matīass Ekholms un Bens Harpurs.

Vienus vārtus savā laukumā guva arī Čikāgas "Blackhawks", kas ar 1:5 (1:1, 0:3, 0:1) piekāpās Dalasas "Stars".

Rūps Hincs uzvar kaldināja ar vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm, divi "goli" Bleika Komo rēķinā, bet tikpat rezultatīvas piespēles Džeimijam Benam. Vienīgos "Blackhawks" vārtus pirmā perioda 15.minūtē guva Dominiks Kubalīks.

Citviet Karolīnas "Hurricanes" mājās ar 3:0 (1:0, 1:0, 1:0) uzvarēja Floridas "Panthers". Vārtus un rezultatīvu piespēli nopelnīja Vincents Tročeks un Martins Nekass, bet vēl reizi precīzi meta Sebastians Aho.

Kanādā Monreālas "Canadiens" savā laukumā ar 2:4 (1:3, 1:0, 0:1) zaudēja Vinipegas "Jets". Kails Konors uzvarētāju komandā izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm, bet to pašu otrā laukuma pusē iespēja Jesperi Kotkaniemi.

Vienīgā "bullīšu" sērija ceturtdienas spēlēs bija vērojama Ņujorkā, kur vietējā "Islanders" ar 3:2 (2:1, 0:1, 0:0, 0:0, 1:0) pārspēja Filadelfijas "Flyers".

Uzvaru nesošo "bullīti" realizēja Broks Nelsons. Pamatlaikā vārtus Ņujorkas komandā guva Nelsons un Džordans Eberle, bet "Flyers" klubā izcēlās Nikolass Aube-Kūbels un Jakubs Vorāčeks.

Tikmēr Otavas "Senators" mājās ar 1:3 (0:0, 1:1, 0:2) piekāpās Edmontonas "Oilers". Vārtus uzvarētāju labā guva Kailers Jamamoto, Devins Šors un Jese Puljujarvi. Otrā laukuma pusē vienīgos vārtus guva Konors Brauns.

Visbeidzot Vašingtonas "Capitals" savā laukumā ar 2:4 (0:2, 2:1, 0:1) zaudēja Bostonas "Bruins". Vārti un rezultatīva piespēle Bostonas komandā Kregam Smitam un Bredam Maršānam, savukārt "Capitals" rindās vārtus guva Aleksandrs Ovečkins un Timotijs Leifs Ošijs.

Jau ziņots, ka Elvis Merzļikins ceturtdien vārtos uz maiņu nāca jau pirmā perioda pirmajā pusē, bet viņa pārstāvētā komanda Kolumbusas "Blue Jackets" piedzīvoja zaudējumu.

"Blue Jackets" mājās ar 4:6 (1:4, 1:2, 2:0) piekāpās Tampabejas "Lightning".

Spēli "Blue Jackets" vārtos sāka soms Jonass Korpisalo, bet nepilnu sešu minūšu laikā viņš no sešiem metieniem atvairīja vien trīs, tāpēc ātri tika nomainīts.

Merzļikins šajā spēlē laukumā pavadīja 53 minūtes un 24 sekundes, kuru laikā noķēra 21 no 24 metieniem un atvairīja 87,5% raidījumu.

Bleiks Kolmens jau pirmajā minūtē panāca 1:0, bet kapteinis Stīvens Stemkoss pārsvaru dubultoja piektajā minūtē, realizēdams skaitlisko vairākumu. Bārklijs Gūdrovs minūti vēlāk Korpisalo pārspēja trešo reizi, un īsi pēc tam vārtos stājās Merzļikins.

Latvijas izlases vārtsargs pirmo periodu teju aizvadīja "sausā", tomēr pēdējā sekundē kapitulēja pēc Raiena Makdonas metiena. Merzļikins jau bija aizsniedzies līdz ripai, tomēr tā veiksmīgākā kārtā atrada ceļu vārtos. Nākamos vārtus Merzļikins zaudēja otrā perioda piektajā un 19.minūtē, kad attiecīgi izcēlās Ross Koltons un Makdona.

Pēdējās 20 minūtēs Merzļikins savus vārtus nosargāja neskartus.

Citā spēlē Pitsburgas "Penguins" bez Teodora Bļugera ierindā viesos ar 5:2 (1:0, 2:1, 2:1) uzvarēja Ņujorkas "Rangers".

Bļugers jau izārstējies iepriekš gūto ķermeņa augšdaļas savainojumu un drīzumā varētu atgriezties laukumā.

Savukārt Bufalo "Sabres", kurai šosezon kājas muskuļa traumas dēļ nepalīdzēs Zemgus Girgensons, savā laukumā ar 3:6 (1:3, 2:0, 0:3) zaudēja Ņūdžersijas "Devils".

Ierasti NHL regulārajā čempionātā komandas katra aizvada pa 82 mačiem, taču šajā sezonā līdz 8.maijam vienības katra izspēlēs 56 dueļus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi