Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Predators izcīna devīto uzvaru pēc kārtas un labo kluba rekordu

Nešvilas Predators otrdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) ietvaros izcīnīja devīto uzvaru pēc kārtas, kas ir jauns kluba rekords. Predators otrdien savā laukumā ar 2:0 (0:0, 0:0, 2:0) pārspēja Dalasas Stars.

Uzvaru mājinieki nodrošināja trešajā trešdaļā, kad pa vārtiem guva Raiens Hartmans un Niks Bonino. Lielisku sniegumu Nešvilas komandas vārtos demonstrēja somu vārtsarga Peka Rinne, kurš atvairīja visus 26 metienus un tika pie septītās "sausās" uzvaras šajā sezonā un jau 50.NHL karjerā.

Predators šī bija devītā uzvara pēc kārtas, labojot kluba rekordu. Iepriekšējais labākais sasniegums tika uzstādīts 2005.gada oktobrī, kad komandai bija astoņu panākumu sērija.

"Šobrīd spēlēt ir tik patīkami, mums ir gara uzvaru sērija," gandarīts pēc kārtējā panākuma bija Rinne. "Jūtamies labi, un arī komandu nemoka nopietnas veselības problēmas."

Citā otrdienas mačā ar pieciem rezultativitātes punktiem izcēlās Breds Maršāns, kura pārstāvētā Bostonas Bruins savā laukumā ar 6:5 (3:2, 2:2, 0:1, 1:0) pagarinājumā apspēlēja Detroitas Red Wings.

Uzvaru mājiniekiem nodrošināja tieši Maršāns, kurš vārtus guva pagarinājuma 34.sekundē, noformējot sev "hat-trick". Viņam šajā mačā arī divas rezultatīvas piespēles.

Bruins komandai šis bija ceturtais panākums pēc kārtas.

Pie trešā panākuma pēc kārtas tikusi līgas līdervienība Tampabejas Lightning, kas savu skatītāju priekšā ar 5:4 (2:1, 2:1, 0:2, 1:0) pagarinājumā apspēlēja Floridas Panthers.

Panthers hokejisti šajā mačā vairākas reizes nonāca iedzinējos ar divu vārtu starpību, tomēr noslēdzošajā periodā atspēlējās un panāca pagarinājumu. Tiesa, tajā uzvaru mājiniekiem nodrošināja Breidens Points.

Citviet jau 26.mačā pēc kārtas ar rezultativitāti izcēlies Teilors Hols, kura pārstāvētā Ņūdžersijas Devils savā laukumā ar 6:4 (4:0, 2:2, 0:2) apspēlēja Monreālas Candiens.

Hols šajā cīņā atzīmējās ar divām rezultatīvām piespēlēm, bet pēdējās 26 spēlēs, kurās viņš piedalījies, uzbrucējs atzīmējies ar 18 vārtiem un 20 rezultatīvām piespēlēm. Pa vidu šiem mačiem viņš izlaida trīs dueļus īkšķa traumas dēļ.

Trešo uzvaru pēc kārtas guvusi viena no Rietumu konferences vadošajām vienībām Vinipegas Jets, kas izbraukumā ar 3:0 (1:0, 1:0, 1:0) pārspēja Ņujorkas Rangers. Uzvarētājiem visus trīs vārtus iemeta somu talants Patriks Laine.

Kopvērtējumā Austrumu konferences un visas līgas vadībā ir Lightning, kas izcīnījusi 96 punktus 67 mačos. Tai ar 90 punktiem seko Bruins, bet trešā ar 85 punktiem ir Toronto Maple Leafs.

Tikmēr latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo Sabres ar 53 punktiem 66 spēlēs ieņem pēdējo, 16.vietu konferencē, par trim punktiem atpaliekot no Otavas Senators, bet visā līgā apsteidzot tikai Coyotes, kam ir par diviem punktiem mazāk.

Savukārt Rietumu konferencē līderpozīcijā ar 95 punktiem 66 mačos ir Predators, aiz tās ar 89 punktiem atrodas Jets un NHL debitante Vegasas Golden Knights, kas otrdien 1:4 (0:1, 1:2, 0:1) piekāpās Kolumbusas Blue Jackets.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi