Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +13 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Rīga hokejisti arī atkārtoti uzvar Sanktpēterburgas SKA-1946

Latvijas klubs Rīga Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) regulārā čempionāta spēlē pirmdien ar rezultātu 4:2 (1:0, 1:0, 2:2) savā laukumā atkārtoti pieveica Sanktpēterburgas kluba SKA-1946 spēlētājus. Pa vieniem vārtiem šajā mačā guva Edgars Kurmis, Andris Siksnis, Nikolajs Jeļisejevs un Krišs Lipsbergs.

Savukārt rīdzinieku vārtsargam Salvim Balandīnam līdz pirmajai "sausajai" spēlei savā MHL karjerā pietrūka nedaudz vairāk par piecām minūtēm, salīdzinoši īsā laikā kapitulējot divas reizes. Par labāko spēlētāju rīdzinieku rindās tika atzīts Kurmis.

Abu komandu pirmdien notikušajā pirmajā savstarpējā mačā rīdzinieki bija pārāki ar 3:2. Līdz ar to rīdzinieki tikuši pie trešās uzvaras pēc kārtas, kas seko neveiksmīgajam novembra sākumam, kad Latvijas klubs cieta četras neveiksmes piecos mačos.

Kopā šīs sezonas 26 spēlēs rīdzinieki piedzīvojuši sešus zaudējumus pamatlaikā, bet oktobra astoņos mačos tika pie septiņiem panākumiem.

Nākamās divas cīņas Latvijas vienība aizvadīs izbraukumā, sestdien un nākamajā pirmdienā tiekoties ar Maskavas Spartak un Doņeckas Molodaja gvardija komandām.

Rīgas komandai MHL turnīrā ir arī viena tehniskā uzvara, jo no sacensībām izslēgta Ungārijas vienība Budapeštas Patriot. Līdz ar to Rietumu konferences kopvērtējumā pašlaik Rīga ar 56 punktiem 26 spēlēs atguva ceturto vietu. Savukārt SKA-1946 vienība 27 mačos nopelnījuši 43 punktus, kas Rietumu konferencē ļauj ieņemt astoto vietu.

Pēc Patriot komandas izslēgšanas MHL regulārajā čempionātā palikušas 39 komandas no septiņām valstīm, kas sadalītas divās konferencēs un četrās divīzijās. Pēc regulārās sezonas izslēgšanas spēlēm kvalificēsies katras konferences 16 spēcīgākās vienības. Trīs iepriekšējās sezonās Leonīda Tambijeva vadītā Rīgas komanda spēja iekļūt Harlamova kausa izcīņas turnīrā, tomēr allaž jau pirmajā kārtā zaudēja Mitišču Atlanti komandai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi