Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Rīga hokejisti jauno MHL sezonu sāk ar uzvaru viesos pret Ruskije vitjazi komandu

Latvijas hokeja klubs Rīga pirmdien savu astoto Krievijas Jaunatnes līgas (MHL) sezonu sāka viesos ar 2:0 (0:0, 1:0, 1:0) uzvarot Čehovas Ruskije vitjazi komandu. Uzvarētājiem vārtus guva Daniels Riekstiņš, kurš 22.minūtē atklāja rezultātu pēc Antona Trastašenkova piespēles, bet pārsvaru 48.minūtē dubultoja Artūrs Homjakovs, kuram rezultatīvi piespēlēja Endijs Butāns. Tikmēr vārtos nepārspēts palika Jānis Voris, kurš atvairīja 32 pretinieku metienus.

Trešdien abas komandas tiksies atkārtoti, savukārt sestdien, un svētdien Rīga viesos spēlēs ar Stupino Kapitan vienību, bet pirmo mājas spēli rīdzinieki aizvadīs 13.septembrī, kad Piņķos uzņems Maskavas Dinamo jaunos hokejistus.

Rīgas galvenais treneris arī šosezon ir Ronalds Ozoliņš, kurš komandas treneru korpusā darbojas kopš 2011.gada sezonas, bet kā galvenais treneris bijis pēdējās trīs sezonas. Tiesa, pagājušo sezonu vienības galvenā trenera amatā iesāka Aleksandrs Ņiživijs, bet pēc ļoti neveiksmīga sezonas ievada novembra sākumā Ozoliņš atgriezās postenī.

Šosezon Ozoliņam palīdzēs kādreizējais vienības spēlētājs Raimonds Vilkoits.

MHL čempionātā čempionātā šosezon startē 34 komandas - 17 Rietumu konferencē un 16 Austrumu konferencē. Līgā debitēs Ķīnas klubs Pekinas Kuņluņ Red Star Junior, kas savas mājas spēles aizvadīs Rīgā. Šajā komandā par ģenerāldirektoru strādā latvietis Raitis Pilsētnieks.

Rīga regulārā sezonu noslēgs 6.martā pēc 62 aizvadītām spēlēm.

Jau vēstīts, ka pagājušā sezona Rīgas komandai bija neveiksmīgākā pastāvēšanas vēsturē - ar 40 punktiem 56 spēlēs tā Rietumu konferences noslēgumā ieņēma pēdējo, 15.vietu. Vienībai sezonas laikā bija deviņu un desmit spēļu zaudējumu sērijas.

Pirmajās piecās sezonās Rīgas komanda spēja sasniegt MHL izslēgšanas turnīru, tomēr iepriekšējās divās sezonās vienībai viss noslēdzies jau pēc regulārā turnīra.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi