Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Rīgas hokejisti uzvar pēdējā MHL spēlē pirms novembra pārtraukuma

Latvijas komanda HK Rīga ceturtdien pēdējā Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) regulārā čempionāta spēlē pirms novembra pārtraukuma ar rezultātu 4:2 (1:0, 1:1, 2:1) izbraukumā pieveica Jaroslavļas Loko vienību.

Rezultātu desmitajā minūtē atklāja rīdzinieku uzbrucējs Juris Upītis, bet otrās trešdaļas sākumā Georgs Golovkovs panāca jau 2:0. Līdz 49.minūtei Loko rezultātu izlīdzināja, tomēr divas minūtes vēlāk Edgars Kurmis guva uzvaras vārtus. Pēdējo ripu septiņas sekundes pirms pamatlaika beigām Miks Lipsbergs ieraidīja jau tukšos vārtos.

Rīdzinieku vārtsargs Rihards Cimermanis šajā mačā tika pie savas pirmās uzvaras MHL A divīziju karjerā.

Šajā cīņā Rīgas komanda pārtrauca trīs zaudējumu sēriju, ko bija piedzīvojusi pirmajās trijās izbraukuma sērijas spēlēs. Kā ziņots Latvijas klubs sākotnēji svētdien un pirmdien ar 0:5 un 1:3 piekāpās Sanktpēterburgas "Serebrjanije ļvi" hokejistiem, bet trešdien ar 1:3 zaudēja Loko komandai. Savukārt Loko vienība ceturtdienas mačā pārtrauca piecu uzvaru sēriju.

Pirmajā mačā ar Loko vienību MHL A divīzijā debitēja vēl viens Rīgas komandas vārtsargs Boriss Tretjakovs.

Kā ziņots, Rīgas komandas pamatvārtsargs Kristers Gudļevskis šajā sērijā nedevās, jo atradās izbraukuma sērijā ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienību Rīgas Dinamo. Ceturtdien Gudļevskis tika nosaukts par oktobra labāko MHL vārtsargu.

Citā MHL spēlē ceturtdien Latvijas uzbrucēja Kirila Tambijeva pārstāvētā Voskresenskas Himik komanda viesos pagarinājumā ar 2:3 (1:1, 1:0, 0:1, 0:1) piekāpās Mitišču Atlanti hokejistiem.

Tambijevs spēlēja komandas otrajā uzbrucēju trijniekā, rezultativitātes punktus un soda minūtes nenopelnīja. Uzbrucējs izdarīja trīs metienus pa pretinieku vārtiem un cīņu noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Šis bija Himik komandas septītais zaudējums pēc kārtas.

Savukārt vēl viena Latvijas uzbrucēja Artjoma Dašutina pārstāvētā Balašihas MVD savā laukumā uzņēma Maskavas Spartak vienību, izcīnot uzvaru ar rezultātu 4:1 (0:0, 2:1, 2:0). Dašutins spēli aizvadīja komandas pirmajā uzbrucēju trijniekā, ar rezultativitāti neizcēlās un saņēma divu minūšu noraidījumu par pretiniekam sitienu ar celi.

Tagad MHL čempionātā sāksies pārtraukums, kas ilgs līdz pat 15.novembrim. Latvijas klubs šajā dienā uzsāks četru mājas spēļu sēriju.

MHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīga ar 40 punktiem 28 spēlēs saglabāja 11.vietu, tomēr no labāko astotnieka, kas sezonas izskaņā ļautu piedalīties izslēgšanas mačos, to šķir vien divi punkti. Savukārt Loko ar 47 punktiem atrodas sestajā pozīcijā šajā pašā konferencē.

MVD hokejisti ar 44 punktiem 28 mačos pakāpās uz Rietumu konferences kopvērtējuma septīto vietu, bet Himik komanda ar 29 punktiem ieņem šīs konferences 15.pozīciju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi