Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Sabres bez savainotā Girgensona kļuvusi par NHL vājāko vienību šosezon

Nespēlējot traumētajam latviešu uzbrucējam Zemgus Girgensonam, zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā trešdien piedzīvoja Bufalo Sabres, kas savā laukumā ar 2:4 (1:2, 1:1, 0:1) piekāpās vienai no līgas vājākajām komandām Otavas Senators.

Pēc šī zaudējuma kļuvis skaidrs, ka Sabres šo sezonu noslēgs kā NHL vājākā vienība.

Lai arī mača rezultātu jau 30.sekundē atklāja Sabres hokejists Raiens O'Railijs, turpinājums mājiniekiem bija neveiksmīgs, jo tika ielaisti trīs vārti pēc kārtas. Vispirms pirmajā periodā pēc Maksa Makormika un Meta Dušeina precīzajiem metieniem Senators pārņēma vadību, bet 24.minūtē Raiens Dzingels panāca jau 3:1.

Cīņas 37.minūtē Kails Okposo gan rezultāta starpību samazināja līdz minimumam, bet cīņas galarezultātu 39 sekundes līdz beigām uzstādīja Aleksandrs Burouzs.

Jau ziņots, ka Girgensonam traumas dēļ šī NHL sezona ir beigusies, bet līdz tās noslēgumam Sabres atlikušas vairs tikai divas spēles.

Latvietis šosezon 71 spēlē izcēlās ar septiņiem vārtiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm, kā arī negatīvu lietderības koeficientu -12.

Girgensons pērn ar Sabres klubu noslēdza līgumu uz diviem gadiem. Bufalo komandā viņš aizvadījis visu savu NHL karjeru jeb piecas sezonas, kuru laikā kopumā 348 spēlēs izcēlies ar 44 vārtiem un 57 rezultatīvām piespēlēm.

Sabres ar 62 punktiem 80 spēlēs ieņem pēdējo, 16.vietu konferencē, par pieciem punktiem atpaliekot no trešdienas pretinieces Senators. Arī visas līgas kopvērtējumā Bufalo komanda atrodas pēdējā pozīcijā, jo Rietumu konferences pēdējās vietas īpašniecei Arizonas Coyotes ir par septiņiem punktiem vairāk.

Līdz sezonas beigām Sabres atlikušas divas cīņas - piektdien pret Tampabejas Lightning un sestdien pret Floridas Panthers.

Stenlija kausa izcīņai Sabres nav kvalificējusies jau septīto sezonu pēc kārtas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jonass izcīna savu pirmo uzvaru MXGP klasē

Latvijas motosportists Pauls Jonass svētdien izcīnīja uzvaru pasaules motokrosa čempionāta piektā posma - Portugāles "Grand Prix" - sacensībās prestižākajā MXGP klasē, svinot pirmo panākum...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi