Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Sabres grauj, bet Sharks zaudē NHL spēlēs

Pirmdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlēs viesos bez latviešu hokejistiem sastāvā uzvaru izcīnīja Bufalo Sabres, bet zaudējumu piedzīvoja Sanhosē Sharks.

Filadelfijas "Flyers" mājās piekāpās Bufalo "Sabres" ar 1:6 (0:1, 0:3, 1:2).

Zemgus Girgensons ilgstoša savainojuma dēļ laukumā "Sabres" sastāvā nedevās.

Kērtiss Lezars un Sems Reinhārts guva pa diviem vārtiem uzvarētāju labā, bet pa trim rezultatīvām piespēlēm sakrāja Teilors Hals un Džeks Aikels.

"Sabres" tā bija pirmā uzvara trijos mačos, bet filadelfiešiem - pirmais zaudējums tikpat cīņās. Austrumu divīzijā "Sabres" ieņem septīto vietu astoņu komandu konkurencē.

Citā mačā Sentluisas "Blues" savā laukumā pieveica Sanhosē "Sharks" ar 5:4 (0:2, 4:1, 1:1).

Rūdolfs Balcers joprojām nebija "haizivju" pieteikumā.

Sanhosē komandā trīs (2+1) rezultativitātes punktus sakrāja Logans Kutūrs un Brents Bārnss (1+2). Uzvarētāju rindās divi vārti Džastinam Folkam, bet divus punktus (1+1) sakrāja uzvaras vārtu autors Džordans Kairū.

"Sharks" ar diviem punktiem trijās spēlēs ieņem pēdējo astoto vietu Rietumu divīzijā.

Semjons Varlamovs atvairīja 27 pretinieku metienus savā otrajā "sausajā" spēlē pēc kārtas, Ņujorkas "Islanders" savās sienās svinot uzvaru pār Bostonas "Bruins" ar 1:0 (0:0, 0:0, 1:0). Uzvaras vārti mača 56.minūtē Žanam Gabielam Pažo.

Anaheimas "Ducks" panākumā mājās pār Minesotas "Wild" arī pietika ar vieniem gūtiem vārtiem - 1:0 (0:0, 0:0, 1:0). Džons Gibsons atvairīja visus 34 viesu metienus, bet uzvaras vārti mača 45.minūtē Nikolā Delorjēkontā.

Toronto "Maple Leafs" panākumā mājās pār Vinipegas "Jets" ar 3:1 (0:0, 2:1, 1:0) pirmie komandas vārti Džona Tavaresa kontā, nākamie divi - Mičelam Marneram.

Visbeidzot Vegasas "Golden Knights" atspēlēja divu vārtu deficītu un savā laukumā pārspēja Arizonas "Coyotes" ar 4:2 (0:1, 1:1, 3:0).

Viesi izvirzījās vadībā ar Tailera Pitlika metienu mazākumā un Nika Šmalca "golu" vairākumā, taču "zelta bruņinieki" kopš otrās trešdaļas beigām guva četrus vārtus, pēdējos mazākumā ar raidījumu no savas zonas iemetot Reilijam Smitam, kura kontā šajā mačā divi gūtie vārti.

Jau ziņots, ka pirmdienas agrajā spēlē "Blue Jackets" izbraukumā ar 3:2 (0:1, 1:0, 2:1) pārspēja Detroitas "Red Wings", svinot pirmo panākumu sezonā.

Kolumbusas komanda iepriekšējās divās spēlēs ar 1:3 un 2:5 zaudēja Nešvilas "Predators". Korpisalo sezonas pirmajā mačā atvairīja 32 raidījumus, bet Merzļikins nākamajā duelī tika galā ar 28 metieniem.

Pirmdien Korpisalo atgriezās "Blue Jackets" vārtos un neitralizēja 35 no 37 "motoru pilsētas" hokejistu raidījumiem.

"Blue Jackets" ar diviem punktiem trīs spēlēs Centrālajā divīzijā ieņem piekto vietu, bet "Red Wings" ar tādu pašu bilanci ir sestā.

Otrdien abas komandas tiksies atkārtoti, bet pēc tam "Blue Jackets" atgriezīsies mājās, kur aizvadīs pa divām cīņām ar Tampabejas "Lightning" un Floridas "Panthers" vienībām.

Ierasti NHL regulārajā čempionātā komandas katra aizvada pa 82 mačiem, taču šajā sezonā līdz 8.maijam vienības katra izspēlēs 56 dueļus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi