Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Salavat Julajev komanda bez Bārtuļa izlīdzina rezultātu Gagarina kausa sērijā

Latvijas aizsargs Oskars Bārtulis ceturtdien neizgāja laukumā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas Austrumu konferences ceturtdaļfināla sērijas ceturtajā mačā, bet viņa pārstāvētā Ufas Salavat Julajev komanda viesos ar rezultātu 4:2 (1:1, 2:0, 1:1) pārspēja Omskas Avangard vienību.

Līdz ar to Salavat Julajev komanda, kas bija zaudējusi iepriekšējos divos mačos, sērijā līdz četrām uzvarām panāca izlīdzinājumu 2-2.

Ceturtdienas spēlē rezultātu jau trešajā minūtē atklāja Ufas vienības hokejists Antons Burdasovs, bet vēl pirmajā trešdaļā Avangard rindās izlīdzinājumu panāca Maksims Čudinovs.

Otrajā trešdaļā Salavat Julajev vienībā divreiz izcēlās Maksims Majorovs, bet 46.minūtē Grigorijs Paņins panāca arī 4:1. Dueļa beigās Avangard sastāvā vienu ripu atguva Semjons Košeļevs, tomēr izglābties mājiniekiem neizdevās.

Bārtulis bija piedalījies iepriekšējās trijās spēlēs, tomēr šoreiz palika ārpus pieteikuma.

Bārtulis, kurš šo sezonu sāka Vladivostokas Admiral komandā, šosezon KHL regulārajā čempionātā 42 spēlēs, no kurām desmit aizvadīja Ufas kluba kreklā, izcēlās ar sešām rezultatīvām piespēlēm. Savukārt izslēgšanas turnīrā viņš pagaidām ir bez punktiem.

Sērijas piektais mačs sestdien risināsies Ufā, bet pēc tam komandas atkal atgriezīsies Omskā.

Tikmēr Jekaterinburgas Avtomobilist viesos ar rezultātu 2:1 (1:0, 0:1, 1:0) pārspēja iepriekšējās sezonas vicečempioni Magņitogorskas Metallurg, sērijā panākot neizšķirtu 2-2.

Divas minūtes pirms pirmā perioda beigām mača rezultātu atklāja viesu uzbrucējs Aleksandrs Torčeņuks, bet otrās trešdaļas devītajā minūtē Kriss Lī panāca izlīdzinājumu. Uzvaras vārtus nedaudz vairāk kā piecas minūtes pirms pamatlaika beigām guva Avtomobilist kanādiešu uzbrucējs Fransiss Parē.

Sērijas piektā spēle notiks sestdien Jekaterinburgā.

Kā vēstīts, Kazaņas Ak Bars hokejisti ceturtdien viesos ar 3:1 (1:0, 1:0, 1:1) pārspēja Habarovskas Amur vienību, nonākot uzvaras attālumā no iekļūšanas Gagarina kausa izcīņas Austrumu konferences pusfinālā. Sērijā līdz vienas komandas četrām uzvarām Ak Bars, kas regulārajā čempionātā bija Austrumu konferences labākā komanda, izvirzījās vadībā ar 3-1.

Ak Bars šajā mačā guva pa vieniem vārtiem katrā periodā, piedevām, visas trīs reizes izcēlās skaitliskajā vairākumā, precīzi metot Vasilijam Tokranovam, Džastinam Azevedo un Staņislavam Gaļijevam. Azevedo šajā mačā tika arī pie divām rezultatīvām piespēlēm.

Savukārt Amur komandā goda vārtus iemeta Kirils Raskazovs.

Sērijas piektā un iespējams pēdējā spēle sestdien notiks Kazaņā.

Kā ziņots, Rietumu konferencē sezona trešdien noslēdzās uzbrucējam Kasparam Daugaviņam un trenerim Pēterim Skudram, jo viņu pārstāvētā Ņižņijnovgorodas Torpedo ar 0-4 kapitulēja Jaroslavļas Lokomotiv, kur par vārtsargu treneri strādā Sergejs Naumovs. Līdz ar to Bārtulis pašlaik palicis vienīgais Latvijas hokejists, kurš turpina KHL sezonu.

Šajā sezonā KHL piedalījās 27 vienības, kas ir par divām mazāk nekā iepriekšējā sezonā, jo sacensībās vairs nestartēja Zagrebas Medveščak no Horvātijas un Novokuzņeckas Metallurg. Katrs klubs regulārajā čempionātā aizvadīja pa 56 spēlēm, kas bija par četrām mazāk nekā iepriekšējās trijās sezonās.

Kā zināms, Latvijas klubs Rīgas Dinamo ceturto gadu pēc kārtas nespēja iekļūt izslēgšanas turnīrā.

Top komentāri

jānis
j
Pastāstiet ļudzu arī par Zviedrijas, Somijas un Vācijas hokeja čempionātu pusfināliem, Savicka kungs.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi