Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Sharks neaizsargāto spēlētāju sarakstā izliek skandāliem apvīto Keinu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Sanhosē Sharks svētdien neaizsargāto spēlētāju sarakstā ievietoja uzbrucēju Evanderu Keinu.

Kā zināms, Keins 18.oktobrī par Covid-19 ierobežošanai noteikto protokolu pārkāpumu tika diskvalificēts uz 21 spēli un šosezon laukumā nav bijis. Teorētiski Keins laukumā varētu doties otrdienas "Sharks" spēlē ar Ņūdžersijas "Devils".

"Esmu jau iepriekš teicis, ka vadība paveikusi labu darbu, lai spēlētājiem un darbiniekiem nebūtu lieku traucēkļu," pēc svētdienas uzvaras 2:0 viesos pār Čikāgas "Blackhawks" un Keinu izteicās "Sharks" galvenais treneris Bobs Bugners. "Šis paziņojums [par Keina izlikšanu neaizsargāto spēlētāju sarakstā] ir vēl viens apliecinājums tam. Mums patīk atmosfēra, kas patreiz ir ģērbtuvēs un tādā pat garā mēs ari turpināsim."

Ja Keinu neviena cita komanda 48 stundu laikā no neaizsargāto spēlētāju saraksta neizvēlēsies, uzbrucējs nonāks "Sharks" fārmklubā Amerikas hokeja līgā (AHL) Sanhosē "Barracuda".

Jau iepriekš nebija skaidrības par to kā un vai vispār sezonu aizvadīs Keins, kurš "Sharks" rindās ir aizvadījis pilnas trīs pagājušās sezonas, bet 2017./2018.gada sezonā pievienojās komandai 2018.gada februārī. Keins nepiedalījās pirmssezonas nometnē, kā arī tika apsūdzēts par vairākiem pārkāpumiem, tai skaitā likmju likšanu uz savām spēlēm.

NHL izmeklēšanu pret Keinu par iespējamu azartspēļu noteikumu pārkāpumu sākta pēc tam, kad par tādām aizdomām līgai ziņoja Keina sieva Dīena. Pāris sācis šķiršanās procesu.

22.septembrī NHL paziņoja, ka nav gūti pierādījumi par azartspēļu noteikumu pārkāpumu, tomēr esot sāktas divas citas izmeklēšanas pret sportistu. Tāpat NHL paziņoja, ka nav gūti pierādījumi Keina sievas apgalvojumiem par vardarbību ģimenē.

Keins iepriekšējā sezonā bija "Sharks" līderis, 56 spēlēs gūstot 49 punktus (22 vārti un 27 rezultatīvas piespēles). 2018.gada 24.maijā viņš noslēdza septiņu gadu līgumu ar Sanhosē komandu.

NHL Rietumu konferences kopvērtējumā "Sharks" ar 23 punktiem 21 spēlē ieņem devīto vietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi