Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Ābols ar 1+2 sekmē Orebro uzvaru SHL mačā

Latviešu uzbrucējs Rodrigo Ābols otrdien guva vienus vārtus un veica divas rezultatīvas piespēles, kas kaldināja viņa pārstāvētās Orebro komandas uzvaru Zviedrijas augstākās hokeja līgas mačā.

"Orebro" savā laukumā ar rezultātu 4:1 (0:1, 2:0, 2:0) pieveica "Mora" vienību, saasinot cīņu par vietu izslēgšanas turnīrā.

Vēl pēc pirmās trešdaļas "Orebro" atradās iedzinējos ar 0:1, bet 32.minūtē Jere Sallinens panāca neizšķirtu, turklāt divas sekundes līdz otrā perioda beigām tieši Ābols panāca 2:1. Tie vēlāk izrādījās arī mājinieku uzvaras vārti.

Mača 44.minūtē "Orebro" panāca jau 3:1, šajā vārtu guvumā asistējot arī Ābolam, bet dueļa galarezultāts tika uzstādīts cīņas 51.minūtē.

Ābols šajā mačā laukumā pavadīja 18 minūtes un 18 sekundes, kuru laikā veica piecus metienus pa vārtiem, uzvarēja 45% iemetienu un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Šosezon Ābols 44 mačos guvis 18 vārtus un veicis astoņas rezultatīvas piespēles, būdams piektajā vietā līgas labāko snaiperu sarakstā.

Ar 51 spēlē izcīnītiem 69 punktiem "Orebro" vietējā čempionāta kopvērtējumā ieņem desmito vietu starp 14 komandām, esot izslēgšanas turnīra zonā. Tikmēr turnīra tabulas augšgalā ar 98 punktiem ir Kārlstades "Farjestad".

Līdz regulārā čempionāta beigām atlikusi vairs tikai viena spēle.

Ābols "Orebro" vienībai pievienojās aizpērn jūnijā, noslēdzot līgumu uz divām sezonām, turklāt februārī tas tika pagarināts vēl uz diviem gadiem. Erebrū komandas sastāvā viņš aizvadīja 26 mačus, izceļoties ar vienu rezultatīvu piespēli, tomēr nozīmīgu lomu nespēja iegūt.

Pagājušā gada janvārī latvietis tika izīrēts Zviedrijas otrās līgas jeb "Allsvenskan" vienībai "Karlskoga", kuras sastāvā 18 cīņās guva septiņus vārtus un veica desmit rezultatīvas piespēles.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi