Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +21 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 17. jūnijs
Artis, Artūrs

AHL: Bļugera Penguins atņem līderu godu Jevpalovam un Barracuda

Par Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta līderi svētdien pēc kārtējā panākuma kļuva latviešu uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas Penguins, šo godu atņemot Sanhosē Barracuda vienībai, kur spēlē Ņikita Jevpalovs.

Penguins svētdien savā laukumā ar 2:1 (0:0, 1:1, 1:0) pārspēja Jūtikas Comets hokejistus.

Bļugers šajā mačā veica trīs metienus pa vārtiem un nopelnīja divas soda minūtes, dueli noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu. Mājinieku vārtos lielisku sniegumu demonstrēja Keisijs Desmits, kurš atvairīja 45 no 46 Comets metieniem.

Šosezon Bļugers 45 mačos izcēlies ar sešiem vārtiem un 20 rezultatīvām piespēlēm, turklāt nopelnījis lietderības koeficientu +24, kas šajā rādītājā dod sesto pozīciju visā līgā, bet ir tikai trešais labākais komandā.

Tikmēr zaudējumu cietusi Barracuda, kas viesos ar 4:5 (0:0, 1:4, 3:0, 0:1) pagarinājumā piekāpās Tūsonas Roadrunners. Jevpalovs šajā mačā metienus pa vārtiem neizdarīja un cīņu noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Savukārt rezervē palika vārtsargs Kristers Gudļevskis, kura pārstāvētā Sirakjūsas Crunch izbraukumā ar 0:4 (0:1, 0:0, 0:3) piekāpās Toronto Marlies un tieši šai vienībai zaudēja Ziemeļu divīzijas kopvērtējuma līderes godu. Viesu vārtos Maiks Makena tika galā ar 24 no 27 pretinieku metieniem.

Profesionālo debiju joprojām gaida jaunais aizsargs Kristofers Bindulis, bet Hēršijas Bears vienība svētdien izbraukumā ar 2:1 (1:0, 0:0, 1:1) pieveica Sentdžonsas IceCaps.

Visas līgas vadībā ar 95 punktiem 67 spēlēs tagad atrodas Penguins, kas ir pirmā arī Atlantijas divīzijas kopvērtējumā. Tikmēr Barracuda ar 85 punktiem 60 mačos ir pirmā Klusā okeāna divīzijas kopvērtējuma vadībā un jau garantējusi vietu izslēgšanas turnīrā. Penguins šosezon ir izcīnījusi 70,9% punktu, kamēr Barracuda vienība savākusi ar 70,8% punktu.

Tikmēr Crunch ar 77 punktiem 67 cīņās ir otrā labākā Ziemeļu divīzijas komanda, bet Bears vienība Atlantijas divīzijā ar 87 punktiem 68 spēlēs atrodama ceturtajā pozīcijā.

AHL regulārajā čempionātā komandas neaizvada vienādu spēļu skaitu, tāpēc ieņemto vietu secībai tiek skaitīti procentuāli iegūtie punkti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Neretnieks uzvar Grand Prix maršrutā Rīgā

Svētdien, 16.jūnijā, skatītāju pilnu tribīņu priekšā spīdošu uzvaru Pasaules kausa Centrāleiropas zonas Rīgas posma Grand Prix maršrutā izcīnīja Latvijas sportists Kristaps Neretnieks ar Zan...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi