Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

AHL finālsērija: Crunch pirmā uzvara, Gudļevskis atkal rezervē

Latvijas hokeja vārtsarga Kristera Gudļevska pārstāvētā Sirakjūsas Crunch komanda trešdien tika pie pirmā panākuma Amerikas Hokeja līgas (AHL) Kaldera kausa izcīņas finālsērijā, latvietim kārtējo reizi paliekot rezervē.

Crunch hokejisti savās mājās ar 5:3 (3:1, 2:2, 0:0) uzvarēja Grendrepidsas Griffins, bet sērijā līdz četrām uzvarām joprojām ir iedzinējos ar 1-2.

Kā ierasts, Gudļevskis arī šajā mačā palika uz rezervistu soliņa, bet Crunch pirmais numurs Maiks Makena atvairīja 32 no 35 metieniem.

Par spēles pirmo zvaigzni tika atzīts Crunch uzbrucējs Žoels Vermēns, kurš pirmajā periodā guva divus vārtus, panākot 3:1 mājinieku labā.

Otrajā trešdaļā Griffins vienu ripu atspēlēja, taču pēc tam Sirakjūsas komanda nepilnu divu minūšu laikā guva vēl divus vārtus, izceļoties Tajam Makginam un Korijam Konaheram, kuri panāca 5:2, mača pēdējā trešdaļā laukuma saimniekiem pārsvaru nosargājot.

Kā vēstīts, finālsērijas pirmajā spēlē Crunch cieta zaudējumu ar 2:3, trešos vārtus ielaižot 14 sekundes pirms pamatlaika beigām, savukārt otrajā cīņā, kas arī notika viesos, neveiksme ar 5:6 tika piedzīvota vien otrajā pagarinājumā.

Finālsērijas ceturtā spēles piektdien atkal notiks Sirakjūsā, bet piektais mačs jau sestdien tiks spēlēts Grendrepidsā.

Zīmīgi, ka Crunch un Griffins komandas Kaldera kausa finālā savā starpā tikās jau 2013.gadā, kad panākumu ar 4-2 izcīnīja Grendrepidsas klubs.

Izslēgšanas turnīrā Gudļevskis laukumā bijis tikai vienā spēlē, uz ledus pavadot 38 minūtes, kuru laikā palika nepārspēts.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Griffins komanda Kaldera kausa pusfinālā pārspēja Latvijas uzbrucēja Ņikitas Jevpalova pārstāvēto Sanhosē Barracuda vienību.

Tikmēr izslēgšanas turnīra pirmo kārtu nepārvarēja regulārā čempionāta uzvarētāja Vilksbāres/Skrentonas Penguins, ko pārstāv latviešu uzbrucējs Teodors Bļugers. Pēc sezonas beigām viņš pievienojās Latvijas izlasei un piedalījās pasaules čempionātā. Līdz pat pēdējais kārtai Penguins un Barracuda cīnījās par uzvaru AHL regulārajā čempionātā, noslēgumā panākumu izcīnot Vilksbāres/Skrentonas klubam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi