Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

AHL: Ķēniņam piespēle, Gudļevskim uzvara

Latviešu uzbrucējs Ronalds Ķēniņš svētdien izcēlās ar vēl vienu rezultatīvu piespēli Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta mačā, bet viņa pārstāvētā Jūtikas Comets savā laukumā ar 2:3 (1:0, 1:2, 0:0, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā piekāpās Bingemtonas Senators komandai.

Ķēniņš rezultatīvu piespēli veica Comets komandas otro vārtu guvumā, kad 28.minūtē Kārters Benkss vairākumā panāca 2:1 par labu mājiniekiem. Pusotru minūti vēlāk Senators uz tablo atjaunoja līdzsvaru, bet pēcspēles metienos izcīnīja uzvaru.

Latviešu uzbrucējs šajā mačā veica četrus metienus uz pretinieku vārtiem un dueli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Sezonas pirmo pusi ne pārāk labi aizvadījušais Ķēniņš, kuram vairākos mačos laukumā neļāva doties arī savainojumi, šosezon AHL čempionātā Comets sastāvā 30 spēlēs guvis trīs vārtus un veicis 15 rezultatīvas piespēles, nopelnot neitrālu lietderības koeficientu. Vēl sešas spēles Ķēniņš ir aizvadījis Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras Canucks rindās, taču pie rezultativitātes punktiem viņš tur netika.

Tikmēr otro uzvaru pēc kārtas izcīnījis latviešu vārtsargs Kristers Gudļevskis, kura pārstāvētā Sirakjūsas Crunch savā laukumā ar 6:2 (2:1, 4:1, 0:0) sagrāva Sentdžonsas IceCaps.

Gudļevskis šajā spēlē atvairīja 22 no 24 pretinieku metieniem.

Šosezon latviešu vārtsargs AHL aizvadījis 32 spēles, vidēji mačā ielaižot 2,99 ripas un atvairot 90,1% pretinieku metienu. Vienu spēli sezonas sākumā Gudļevskis aizvadīja arī NHL kluba Tampabejas Lightning sastāvā.

AHL turnīra tabulā Comets ar 72 punktiem 63 spēlēs atrodas Ziemeļu divīzijas trešajā pozīcijā, kur piektā ar 67 punktiem 65 mačos ir Crunch. Tikmēr uzbrucēja Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Sanhosē Barracuda ar 64 punktiem 58 spēlēs ir ceturtā Klusā okeāna divīzijā.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi