Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Aizdomas, ka Ņiživijs saslimis ar gripu

Rīgas Dinamo valdes priekšsēdētājs Aigars Kalvītis uzskata, ka hokejisti ir labā psiholoģiskajā noskaņojumā, lai uzvarētu ne tikai ceturtdien gaidāmo sesto spēli, bet visu sēriju pret Ņižņijnovgorodas Torpedo vienību. Viņš arī atklāja, ka Dinamo skārusi gripas epidēmija, jo ir aizdomas, ka ar to saslimis Aleksandrs Ņiživijs.

Kalvītis, viesojoties Latvijas Televīzijas raidījumā Labrīt, Latvija!, sacīja, ka katra spēle sākas ar rezultātu 0:0, tāpēc Rīgas kluba spēlētāji būs gatavi ceturtdienas cīņai, kuru uzvarot būs iespēja aizvadīt arī septīto maču. Rīgas Dinamo otrdien piedzīvotajā zaudējumā Ņižņijnovgorodā ar 3:4, pēc kura Pekas Rautakallio trenētā komanda sērijā līdz četrām uzvarām nonāca iedzinējos ar2:3, nedaudz pietrūcis spēles disciplīnas, tomēr spēlētāji spēs saņemties, pārliecināts bija Kalvītis.

"Drusciņ piekliboja spēles disciplīna, varbūt tāpēc zaudējām, tomēr puiši spēs saņemties, jo vajadzīga tikai uzvara, komanda nedrīkst vairs spert soli atpakaļ," sacīja Kalvītis, uzsverot, ka sērija pret Torpedo ir sasniegusi savu kulmināciju, kādas Latvijas hokejā kādu laiku nav bijis.

Viņš atklāja, ka arī Rīgas Dinamo ir skārusi gripas epidēmija, jo ir aizdomas, ka ar gripu saslimis Aleksandrs Ņiživijs. "Jācer, ka gripa neskars citus, lai gan komandā ir kas spēlē. Man patīk, kā darbojas jaunie hokejisti ceturtajā maiņā - Juris Upītis, Māris Bičevskis un Ainārs Podziņš. Visi ir gatavi cīņai, komanda cīnīsies par uzvaru un cerams, ka būs septītā spēle," optimistisks bija Dinamo valdes priekšsēdētājs.

Kalvītis izteica pieņēmumu, ka arī ceturtdien vārtus sargās Māris Jučers, jo diezin vai Kriss Holts spēs atgūties no traumas, un viņa atgriešanās uz ledus šajā sērijā ir maz ticama. "Taču sastāva noteikšana ir treneru kompetence. Uz Jučera pleciem gulstas liela atbildība, taču viņš ir malacis, līdz šim spēlējis labi," piebilda komandas vadības pārstāvis.

Komandai par piedalīšanos izslēgšanas spēles papildus prēmijas nav paredzētas, jo finansiālā puse ir atrunāta, jau slēdzot līgumus ar hokejistiem. "Diez vai nauda būs motivators, kas piespiestu spēlēt labāk. Atlīdzības sistēma mums ir labi sakārtota, līgumos viss atrunāts, un spēlētāji zina, kas viņus sagaida, ja labi nospēlēs. Ja iesi laukumā domājot, cik nopelnīsi, tad diez vai sanāks laba spēle. Tam par pimēru var minēt Minskas Dinamo, kur ir daudz leģionāru. Tā ir ļoti labi atalgota komanda, taču viņiem izslēgšanas spēles jau ir beigušās, " sacīja Kalvītis.

Nākamo spēli Dinamo aizvadīs jau ceturtdien Arēnā Rīga. Ja to izdosies uzvarēt, tad sestdien Ņižņijnovgorodā notiks sērijas septītais, izšķirošais mačs. Nākamajā kārtā Dinamo un Torpedo dueļa uzvarētājus jau gaida Sanktpēterburgas SKA vienība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Porziņģis iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences ceturtdaļfināla spēlē iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā, otrdien pavēstīja viņa pārstāvētā Bost...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi