Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Aizsargs Bindulis izsaukts uz AHL; Gudļevskis tiek nomainīts

Latvijas hokeja aizsargs Kristofers Bindulis izsaukts uz Amerikas Hokeja līgas (AHL) klubu Hēršijas Bears, kur viņš bija arī sezonas pirmajā pusē, tikmēr vārtsargs Kristers Gudļevskis ceturtdien aizvadīja neveiksmīgu maču, pēc četrām ielaistām ripām tiekot nomainīts.

Bears rindās Bindulis atgriezies pēc vairāk kā trīs mēnešu pārtraukuma, jo decembrī viņš tika nosūtīts uz Austrumkrasta hokeja līgas (ECHL) vienību Dienvidkarolīnas Stingrays.

ECHL čempionātā patlaban 22 gadus vecais Bindulis aizvadījis 34 spēles, kurās guvis četrus vārtus un atdevis 11 rezultatīvas piespēles.

Savukārt Hēršijas komandā Bindulis šosezon aizvadījis sešas spēles, ar rezultativitāti neizceļoties.

Latviešu aizsargs pērn martā noslēdza trīs gadu līgumu ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandu Vašingtonas Capitals un sākotnēji tika nosūtīts uz Bears, kur gan nepiedalījās nevienā spēlē, jo esot bijušas problēmas ar dokumentu nokārtošanu. Toties hokejists pievienojās Latvijas izlasei, iekļūstot sastāvā dalībai pasaules čempionātā, piecos mačos ar rezultativitāti neatzīmējoties.

Šīs sezonas sākumā Bindulis bija iedzīvojies savainojumā, pēc tam Bears sastāvā nenostiprinoties, beigās nokļūstot līmeni zemākajā ECHL līgā.

Hēršijas klubam nākamā spēle AHL čempionātā paredzēta piektdien pret Gudļevska pārstāvēto Bridžportas Sound Tigers, kas aizvadīs otro maču divu dienu laikā.

Ceturtdien Gudļevskis sāka spēli pret Ročesteras Americans komandu, taču līdz 22.minūtei ielaida četras ripas, tiekot nomainīts. Latvietis atvairīja 13 no 17 metieniem, bet viņa vietā vārtos stājās Īmons Makadams, kurš tika galā ar visiem 19 pretinieku raidījumiem.

Tobrīd Sound Tigers zaudēja ar 0:4, bet turpinājumā piedzīvoja veiksmīgu izglābšanos, mājās gūstot panākumu ar rezultātu 6:4 (0:3, 2:1, 4:0).

Lielisks Bridžportas komandā bija Deniss Sentdenī, kurš guva trīs vārtus un atdeva divas rezultatīvas piespēles.

Gudļevskis šosezon 30 spēlēs izcīnījis 11 uzvaras, vidēji ielaidis 2,70 ripas un atvairījis 89,8% metienu.

AHL kopvērtējumā uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas Penguins ar 78 punktiem 60 spēlēs ieņem otro vietu Atlantijas divīzijā, kur Bridžportas Sound Tigers ar 70 punktiem 62 mačos ir piektā. Savukārt pēdējo vietu astoņu komandu konkurencē šajā divīzijā ar 59 punktiem 63 cīņās ieņem Bears vienība.

Vēl Centrālajā divīzijā Klīvlendas Monsters ar 48 punktiem 60 cīņās ieņem pēdējo, septīto, pozīciju, bet Klusā okeāna divīzijā Rūdolfa Balcera pārstāvētā Sanhosē Barracuda ar 58 punktiem 54 mačos ir sestā starp astoņām vienībām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi