Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Aizsargs K.Rēdlihs Rīgas Dinamo aizvadīs arī desmito sezonu

Pieredzējušais aizsargs Krišjānis Rēdlihs arī desmitajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonā spēlēs Rīgas Dinamo komandā, kļūstot par vienu no diviem hokejistiem, kuri Latvijas klubā nav izlaiduši nevienu sezonu. Otrs ir komandas kapteinis Gints Meija.

Par līguma pagarināšanu ar 36 gadus veco aizsargu ceturtdien paziņoja Rīgas Dinamo, kas turpina komplektēt sastāvu gāidāmajai sezonai.

K.Rēdlihs KHL ir aizvadījis 410 spēles, gūstot 36 vārtus un atdodot 91 rezultatīvu piespēli. Savukārt aizvadītajā sezonā, kuras beigās viņš guva savainojumu, aizsargs laukumā devās 44 regulārā čempionāta spēlēs, kurās izcēlās ar 13 rezultativitātes punktiem (3+10), nopelnīja 12 soda minūtes un lietderības koeficientu -14, vidēji laukumā pavadot 19 minūtes un 37 sekundes.

Traumas dēļ K.Rēdlihs pavasarī nevarēja palīdzēt Latvijas izlasei pasaules čempionātā Ķelnē.

LETA jau ziņoja, ka trešdien Rīgas Dinamo paziņoja par līgumu noslēgšanu ar uzbrucējiem Miķeli Rēdlihu un Miku Indraši, kā arī par vienošanos ar kanādiešu aizsargu Karlu Stoleriju, kurš vēl nupat aizvadītajā sezonā 11 mačus nospēlēja arī Nacionālajā hokeja līgā (NHL).

Iepriekšējā sezonā 26 gadus vecais Indrašis bija otrais rezultatīvākais Rīgas Dinamo hokejists, 53 spēlēs gūstot 11 vārtus un veicot 12 rezultatīvas piespēles, savukārt 32 gadus vecais M.Rēdlihs iekrāja deviņus vārtus un septiņas rezultatīvas piespēles.

Zīmīgi, ka vēl šī mēneša sākumā M.Rēdlihs no Latvijas Reģionu apvienības (LRA) saraksta tika ievēlēts Ozolnieku novada domē.

Pēc KHL pieejamās informācijas bez K.Rēdliha, Stolerija, Indraša un M.Rēdliha pašlaik Rīgas Dinamo komandai ir līgumi ar vēl astoņiem spēlētājiem - Māri Bičevski, Robertu Bļugeru, Georgu Golovkovu, Nikolaju Jeļisejevu, Jāni Kalniņu, Edgaru Kuldu un Vitāliju Pavlovu.

Pēc aizvadītās sezonas Rīgas Dinamo komanda atkal gandrīz visiem saviem spēlētājiem ļāva kļūt par brīvajiem aģentiem - 31 spēlētājs starpsezonā nokļuva neierobežoti brīvā aģenta statusā, bet deviņi kļuva par ierobežoti brīvajiem aģentiem.

Tiesa, šādi Rīgas Dinamo komanda rīkojusies arī citus gadus, vēlāk saslēdzot līgumus ar hokejistiem.

LETA jau vēstīja, ka neierobežoti brīvā aģenta statusu izmantoja aizsargs Oskars Cibuļskis, kļūstot par uzbrucēja Andra Džeriņa komandas biedru Čehijas augstākās līgas vienībā Hradeckrālovas Mountfield. Džeriņš un Cibuļskis kopā ar vārtsargu Elvi Merzļikinu tika nosaukti par trim Latvijas izlases labākajiem hokejistiem nesenajā pasaules čempionātā.

Kā vēstīts, Rīgas Dinamo savā neveiksmīgākajā sezonā deviņos KHL aizvadītos gados palika pēdējā vietā 14 Rietumu konferences komandu vidū, bet visā līgā ieņēma pirmspēdējo 28.pozīciju.

Starpsezonā par komandas galveno treneri kļuva Latvijas hokeja leģenda Sandis Ozoliņš, bet ģenerālmenedžera pienākumus uzņēmies cits bijušais izlases un Dinamo spēlētājs Ģirts Ankipāns.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi