Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Aizsargs Kulda arī nākamo sezonu pavadīs Helsinku Jokerit

Latvijas hokeja aizsargs Artūrs Kulda pagarinājis līgumu ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandu Helsinku Jokerit, otrdien paziņoja Somijas klubs.

Kulda pagarinājis līgumu uz nākamo sezonu. Pašlaik 27 gadus vecais aizsargs pievienojās Jokerit komandai pērn oktobrī, noslēdzot vienošanos līdz šīs sezonas beigām.

Komandas sastāvā Kulda šosezon KHL regulārajā čempionātā piedalījās 42 mačos, guva vienus vārtus, veica piecas rezultatīvas piespēles un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +14.

Savukārt sešos mačos Gagarina kausa izcīņā Kulda ar rezultativitātes punktiem neizcēlās un sakrāja negatīvu lietderības koeficientu -3.

KHL izslēgšanas mačos Rietumu konferences ceturtdaļfinālā Jokerit sērijā ar 2-4 zaudēja uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvētajai Ņižņijnovgorodas Torpedo, kuru trenē Pēteris Skudra un Ģirts Ankipāns.

Pērn jūlija sākumā KHL klubs Ufas Salavat Julajev negaidīti pārtrauca līgumsaistības ar Kuldu. Šajā komandā viņš bija aizvadījis iepriekšējās divas sezonas.

Jau ziņots, ka Kuldam veikta ceļgala operācija un viņš maijā nevarēs palīdzēt Latvijas hokeja izlasei pasaules čempionātā. Valstsvienības kandidātos uzbrucēja pozīcijā ir viņa brālis Edgars Kulda, kurš šosezon spēlēja Rīgas Dinamo rindās.

Kulda 2012./13.gada sezonu pavadīja KHL vienībā Novosibirskas Sibirj, kas bija pirmā pēc atgriešanās no Ziemeļamerikas. Pēc sezonas noslēguma spēlētājs pievienojās Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandai Vinipegas Jets, tiesa, laukumā neizgāja nevienā no atlikušajām regulārā čempionāta spēlēm, turklāt Vinipegas komanda nekvalificējās izslēgšanas spēlēm.

Līdz šim Kulda NHL aizvadījis 15 spēles, kurās izcēlies ar divām rezultatīvām piespēlēm.

Kuldu Atlantas Thrashers komanda (tagadējā Jets) jauno spēlētāju draftā 2006.gadā izvēlējās septītajā kārtā ar kopējo 200.numuru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nebaidīties izaicinājuma

Sesks: "Pašreizējā situācijā būtu neprātīgi izvirzīt mērķus rezultātu ziņā".

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi