Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Anaheimas Ducks hokejisti atkārto komandas vēsturē labāko NHL sezonas startu

Anaheimas Ducks hokejisti pirmdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā savās mājās pēcspēles metienu sērijā ar 3:2 (0:1, 1:1, 1:0, 0:0, 1:0) uzvarēja Detroitas Red Wings komandu, otro reizi kluba vēsturē sezonu sākot ar trim panākumiem pēc kārtas.

Tikpat veiksmīgs sākums Anaheimas vienībai izdevās 2006./2007.gada sezonā, kuras noslēgumā Kalifornijas klubs izcīnīja arī Stenlija kausu.

Pirmdien aizvadītajā mačā Ducks divas reizes bija iedzinējos, taču pamatlaika 49.minūtē Jākobs Silfverberjs panāca izlīdzinājumu 2:2, bet pēcspēles metienu sērijā uzvaru mājiniekiem nodrošināja Trojs Terijs, kurš bija vienīgais, kas realizēja savu "bullīti".

Ducks ar sešiem punktiem trīs mačos ir Rietumu konferences un visas līgas vadībā, kamēr par punktu atpaliek Čikāgas Blackhawks.

Tikmēr citā pirmdien aizvadītā mačā Bostonas Bruins mājās ar 6:3 (2:0, 1:2, 3:1) uzvarēja Otavas Senators. Par šā mača varoņiem kļuva Bruins uzbrucēji Patrīss Beržerons un Dāvids Pastrņāks. Pirmais izcēlās ar trim gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli, bet čehs šajā mačā iemeta divas ripas un divas reizes asistēja partneriem.

Beržerons ceturto reizi karjerā izcēlies ar hat-trick.

Vēl vienā cīņā Ņujorkas Islanders savās mājās ar 4:0 (0:0, 1:0, 3:0) pieveica Sanhosē Sharks. Laukuma saimnieku rindās vārtsargs Robins Lēners, kuram šis bija debijas mačs Islanders komandas kreklā, atvairīja 35 metienus.

Jau ziņots, ka citā spēlē latvieša Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo Sabres ar 4:2 (1:0, 3:1, 0:1) uzvarēja Vegasas Golden Knights. Girgensons izcēlās ar rezultatīvu piespēli, tiekot pie pirmā punkta sezonā.

NHL šī ir 102.sezona. Iepriekšējā sezonā pirmo reizi vēsturē par Stenlija kausa ieguvēju tika kronēta Vašingtonas Capitals, kas finālsērijā pārspēja NHL debitanti Vegasas Golden Knights.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Mums vairs nav ko zaudēt

Latvijas hokeja izlases noskaņojums pirms spēles ar Zviedrijas komandu ir kaujiniecisks, piektdien pēc treniņa sarunā ar žurnālistiem sacīja komandas galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi