Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Ankipāns: Komanda šobrīd spēlē diezgan jaudīgi

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komanda Rīgas Dinamo pēc vienības galvenā trenera Ģirta Ankipāna domām šobrīd spēlē diezgan jaudīgi.

Jau ziņojām, ka Rīgas Dinamo otrdien savā laukumā ar 4:2 (1:1, 2:0, 1:1) uzveica Mika Indraša pārstāvēto Maskavas Dinamo vienību.

"Kā jau pirms spēles domājām, tad uzvarēs tas, kas spēs uzturēt augstāku spēles tempu," pēc mača preses konferencē sacīja Ankipāns. "Mums tas izdevās, un puiši uz ledus atdeva visus 100%, izpildot spēles plānu. Paldies hokejistiem, kuri parādīja ļoti lielu pašatdevi un darbojās tā kā bijām plānojuši."

Ankipāns arī noteica, ka ir apmierināts ar pašreizējo sniegumu. "Ar sezonas sākumu, protams, esmu apmierināts, jo komanda, līdzīgi kā pirmssezonas pārbaudes mačos, spēlē diezgan jaudīgi."

Vārtus Rīgas komandas sastāvā guva soms Matiass Mitinens, itāļu izcelsmes kanādiešu aizsargs Metjū Majone, krievu leģionārs Dmitrijs Šuļeņins un zviedrs Līnuss Videls, bet pretiniekiem ar precīziem metieniem izcēlies Daniils Tarasovs un Iļja Ņikuļins.

"Apsveicu Rīgas Dinamo ar uzvaru. Mēs nopietni gatavojāmies šai spēlei un saprotam, ka sezonas sākumā esam nonākuši sarežģītā situācijā," noteica maskaviešu stūrmanis Vladimirs Vorobjovs. "Spēli sākām labi, pirmās desmit minūtes viss izdevās, taču tad pretuzbrukumā ielaidām vārtus un situācija mainījās. Pat nezinu, kas notika."

Indrašis viesu komandas sastāvā šajā spēlē laukumā pavadīja 16 minūtes un 49 sekundes, kuru laikā Latvijas hokejists ne reizi nemeta pa vārtiem, bet trīs minūtes un 59 sekundes bija uz ledus vairākuma izspēlēs.

"Puisis cenšas, taču mēs no viņa gribam sagaidīt vairāk," Vorobjovs komentēja Indraša lomu komandā. "Gribam vairāk gūtos vārtus un domāju, ka pēc aklimatizācijas jaunā komandā viņš spēlēs labāk, jo Miks ir talantīgs hokejists."

Pēc tam Latvijas klubs pēc panākuma pret Maskavas Dinamo dosies tālā izbraukumā pie Pekinas Kuņluņ Red Star, Habarovskas Amur un Vladivostokas Admiral komandām, mājās atgriežoties 23.septembrī.

Austrumu konferencē šobrīd līdere ar desmit punktiem piecās spēlēs ir Jekaterinburgas Avtomobilist, bet pa astoņiem punktiem četrās spēlēs ir Latvijas hokeja izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītajai Omskas Avangard un Ņižņijnovgorodas Torpedo.

Tikmēr Rietumos vadībā ar astoņiem punktiem četros mačos ir Helsinku Jokerit, bet Jaroslavļas Lokomotiv ar tikpat punktiem piecos dueļos ir otrā. Savukārt Rīgas Dinamo Rietumu konferencē ar piecās spēlēs nopelnītiem septiņiem punktiem ir trešajā pozīcijā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi