Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ankipāns: Neskaitāmie metieni bija svarīgāki par pārliecinošu uzvaru

Izcīnītajā uzvarā pār Minskas Dinamo daudz izdarītie metieni bija krietni svarīgāki nekā pārliecinoša uzvara, pēcspēles preses konferencē teica Rīgas Dinamo galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

Jau ziņots, ka ar trim gūtiem vārtiem pirmajā periodā astoņu zaudēto spēļu sēriju trešdien pārtrauca vienīgā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komanda Rīgas Dinamo.

Dinamo savā laukumā ar rezultātu 3:2 (3:1, 0:0, 0:1) uzveica Minskas Dinamo.

Pēcspēles preses konferencē viesu galvenais treneris Kreigs Vūdkrofts apsveica Ankipānu ar uzvaru, tomēr atzīmēja, ka viņa komanda pēdējos mačos pārāk daudz zaudē vārtus.

"Apsveicu Ankipānu ar uzvaru. Tikko saviem puišiem ģērbtuvē teicu, ka nevaram atļauties pretiniekiem katru spēli uzdāvināt pa diviem vārtiem, ja vēlamies uzvarēt spēles šajā līgā" neapmierināts ar savas vienības sniegumu bija Vūdkrofts. "Mūsu sniegums nav bijis stabils - esam kā gaismas slēdzis, kas ieslēdzas un izslēdzas."

"Tāpat nespējam koncentrēties spēles niansēm. Lai arī esam jauna komanda, kas vēl cenšas aprast ar līgu un tajā piekopto spēles stilu, mēs nedrīkstam konkrētās laukuma vietās ļaut pretiniekiem izdarīt metienus. Patika komandas cīņasspars spēles beigās, tomēr tādā situācijā mums nemaz nevajadzēja nonākt."

Tikmēr Ankipāns bija apmierināts ar savas komandas sniegumu, paslavējot hokejistus.

"Šī bija laba spēle, varētu pat teikt, ka tas bija turpinājums iepriekšējam mačam. Spēlētāji parādīja raksturu. Notika daudz divcīņas un tika izdarīti neskaitāmi metieni, kas bija svarīgāk par pārliecinošu uzvaru," spēles nianses izcēla Ankipāns. "Tomēr vairākiem jaunajiem spēlētājiem aizvien vēl ir jāmācās spraigās spēles situācijās pieņemt pareizie lēmumi."

"Komandā ir ļoti daudz jauno spēlētāju, tāpēc pie tā arī ir jāstrādā," atzīmēja speciālists, norādot, ka komandas pašatdeve bijusi labā līmenī. "Visi nocīnījās vienkārši lieliski. Vārtsargs darbojās lieliski, mazākums bija teicams spēles beigās, tāpat arī aizsardzība."

Pēc šīs cīņas rīdzinieki dosies izbraukumā, kurā mēros spēkus ar Omskas Avangard, Čeļabinskas Traktor un Nursultanas Baris vienībām.

Rīgas klubs ar astoņiem punktiem 15 spēlēs ieņem pēdējo vietu starp 12 Rietumu konferences komandām un ir visvājākā vienība līgā, kamēr Minskas vienība ar 15 punktiem 15 cīņās ir astotā. 

Latvijas un Baltkrievijas vienības KHL savā starpā bija spēkojušās 41 reizi, no kurām rīdzinieki uzvarējuši 20, 16 reizes gūstot virsroku pamatlaikā. Iepriekšējā sezonā abas komandas četrās spēlēs katra izcīnīja pa divām uzvarām, pie panākumiem tiekot savā laukumā. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi