Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Ankipāns: Pirms mača nebijām labākajās starta pozīcijās

Uz Magņitogorsku ceļš bija ilgs, lielākā daļa komandas pamatsastāva aizsargu atrodas lazaretē, taču spēle vienalga jāsāk labāk, pēcspēles preses konferencē teica rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienība Rīgas Dinamo viesos zaudēja Magņitogorskas Metallurg ar 1:5 (0:2, 0:3, 1:0). 

Vienīgos vārtus rīdziniekiem guva Roberts Lipsbergs.

"Šodien nebijām pašās labākajās starta pozīcijās. Ļoti ilgi uz šejieni ceļojām, tas atstāja lielu iespaidu. Piedevām gandrīz visi aizsardzības spēlētāji mums šobrīd ir lazaretē, un viens spēlē ar pretsāpju līdzekļiem. Smaga situācija, nepatīkama, bet jāvirzās tālāk," ar grūtībām pirms mača preses konferenci sāka Ankipāns. "Labi, ka tagad būs pauze. Atpūtīsimies, pastrādāsim. Ceru, ka pamatsastāvs atkal būs ierindā un atkal varēsim solīdi spēlēt."

Pēc pirmā perioda Andreju Makarovu vārtos nomainīja Aleksandrs Salāks.

"Kā jau teicu, nebijām labākajās pozīcijās un gribējām sapurināt komandu," vārtsargu maiņu komentēja Dinamo galvenais treneris. "Makarovam nekādā gadījumā neko nepārmetam. Vienkārši bija vajadzīgs kāds pavērsiens. Diemžēl nesanāca. Mēs nevarējām atrast savu tempu un uzspiest savu spēli. Pretiniekam bija daudz vietas uzbrukumiem."

Gan Jekaterinburgā, gan Magņitogorskā tika uzvarēts trešais periods.

"Es labāk izvēlētos uzvarētu spēli, nevis atsevišķus tās fragmentus. Jāspēlē ir no paša sākuma. Smaga situācija. Pēc iepriekšējās pauzes mēs pastiprinājām sastāvu, sākām labi spēlēt, taču mūs lielā mērā apstādināja traumas," komentēja Ankipāns.

Rīgas Dinamo komanda ar 27 punktiem 37 spēlēs ieņem 11.vietu Rietumu konferencē, bet Metallurg ar 41 punktu 38 mačos ieņem astoto pozīciju Austrumos. 

Jau ziņots, ka šī izbraukuma pirmajā spēlē rīdzinieki sestdien trešajā periodā guva četrus vārtus, bet ar 4:5 piekāpās Jekaterinburgas Avtomobilist, ciešot trešo neveiksmi pēc kārtas.

Savainojumu dēļ mājās palika Aleksandrs Protapovičs, Vitālijs Pavlovs, Kristaps Zīle, Kristofers Berjlunds, Oskars Bārtulis, bet Nerijus Ališausks nevar palīdzēt komandai slimības dēļ. Deivids Sarkanis palika trenēties Rīgā.

Jau ziņots, ka Dinamo veselības problēmu dēļ no sastāva izkrituši pieci pamatsastāva aizsargi, kā rezultātā panākta vienošanās ar Arturu Kuldu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi