Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ankipāns: Svarīgi, ka spējām paņemt divus punktus

Rīgas Dinamo uzvarā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā pagarinājumā pār Habarovskas Amur svarīgākais bija divi izcīnītie punkti, nevis Latvijas hokejistu šosezon gūtie pirmie vārti, uzsvēra rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

Jau ziņots, ka Rīgas Dinamo pirmdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā savā laukumā abu konferenču pastarīšu cīņā ar rezultātu 4:3 (0:0, 2:1, 1:2, 1:0) pieveica Habarovskas Amur vienību.

"Smags mačs, zinājām, ka nebūs citādāk," komentāru par spēli sāka Dinamo galvenais treneris Ģirts Ankipāns. "Amur arī bija zaudējuma sērija, viņi to noteikti gribēja pārtraukt. Nojautām, ka būs nervozs mačs, ņemot vērā rezultātus pēdējā izbraukumā. Svarīgi, ka tādā spēlē spējām paņemt divus punktus, kas šoreiz bija pats galvenais."

Mājinieki izvirzījās vadībā ar 2:0, tad viesi guva trīs bezatbildes vārtus, un Latvijas komanda pagarinājumā uzvarēja pēc tam, kad divus pirmos vārtus sezonā bija iemetuši latviešu spēlētāji Miķelis Rēdlihs un Uvis Balinskis.

Rēdliha gūtajos vārtos treneris izcēla pašu vārtu guvumu: "Apsveicu viņu. Svarīgi vārti. Mums tautībai nav nozīmes, viņš ir Dinamo spēlētājs."

Spēles gaitā malā tika atstāts Jākobs Berjlunds, ko Ankipāns komentēja šādi: "Jākoba Berjlunda maiņa maču uzsāka diezgan neveiksmīgi, tāpēc viņš spēles otrajā daļā nepiedalījās. Gribējām spēlēt vairāk pretinieku zonā. Jākobam šobrīd bedre ir lielāka nekā citiem hokejistiem. Frenks Razgals viņu ļoti labi aizvietoja. Padomāsim, vai viņš spēlēs arī nākamajā mačā. Domāju, ka nākamajā spēlē iesaistīsim jaunus hokejistus."

Viesu vienības galvenais treneris Aleksandrs Guļavcevs bija apmierināts ar spēli, ne rezultātu: "Mūsu situācija pirms šīsdienas spēles nebija viegla. Nekādu pretenziju pret spēlētājiem nav, bija laba spēle. Pēdējā periodā spējām atspēlēties. Atkal zaudējām ar vienu vārtu starpību."

Rīdzinieki pārtrauca trīs zaudējumu sēriju, ar sešiem punktiem sešos mačos pakāpās uz astoto vietu 12 komandu konkurencē Rietumu grupā un nākamajā mačā mājās trešdien tiksies ar Jaroslavļas Lokomotiv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi