Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Ar asins vēzi sirgstošais Boils gūst trīs vārtus NHL spēlē

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Ņūdžersijas Devils uzbrucējs Braiens Boils, gūstot savu pirmo karjeras hat-trick, pirmdien kaldināja viņa pārstāvētās vienības uzvaru regulārā turnīra spēlē.

Devils pretinieku laukumā ar 5:1 (2:1, 2:0, 1:0) sagrāva Pitsburgas Penguins.

Boils šajā spēlē guva trīs vārtus, kas viņam izdevās pirmo reizi karjerā. 33 gadus vecais uzbrucējs šobrīd turpina savu karjeru, neskatoties uz to, ka pagājušajā gadā viņam tika konstatēta leikēmija jeb asins šūnu vēzis.

"Dievinu šādas spēles," pēc mača sacīja Boils. "Cīņa ar vēzi ir visai drūma lieta, kas dažkārt liek justies vientuļam, tomēr visbriesmīgākais ir tad, kad cilvēki tevi žēlo, jo nezina, ko citu teikt. Man gan apkārt ir pietiekami daudz cilvēku, kuri daudz palīdz."

Boils novembra mēnesī kopš 2013.gada nav guvis vairāk par trim vārtiem, bet pirmdien šādu vārtu skaitu guva vienā mačā.

Vēl Devils rindās ar precīziem metieniem atzīmējās Vils Bačers un Traviss Zajacs, bet vienīgo precīzo metienu Penguins rindās izpildīja Džeimijs Oleksjaks.

Citā spēlē Filadelfijas Flyers pārtrauca Arizonas Coyotes piecu uzvaru sēriju, svinot uzvaru viesos ar 5:2 (2:0, 1:1, 2:1), bet Bostonas Bruins papildlaikā ar 2:1 (1:1, 0:0, 0:0, 1:0) savā laukumā pārspēja Dalasas Stars, laužot viesu trīs panākumu sēriju. Tāpat piecas uzvaras pēc kārtas bija izcīnījusi arī Ņujorkas Islanders, tomēr arī šai komandai sērija pārtrūka, jo uzvaru savstarpējā mačā ar 4:3 (1:3, 1:0, 1:0, 0:0, 1:0) pēcspēles metienos guva Monreālas Canadiens.

Savukārt uzvaru pirmdien guva arī NHL čempione Vašingtonas Capitals, kas ar 4:2 (2:1, 2:1, 0:0) savā laukumā uzveica Edmontonas Oilers. Šajā spēlē pa vārtu guvumam izcēlās abu komandu lielākās zvaigznes - Aleksandrs Ovečkins un Konors Makdeivids.

NHL Austrumu konferences līderpozīcijā ar 21 punktu 14 spēlēs ir Tampabejas Lightning, kamēr trīs punktus zaudē Toronto Maple Leafs. Savukārt Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo Sabres ar 16 punktiem 15 mačos ieņem sesto pozīciju.

Tikmēr Rietumu konferences līderpozīcijā ar 22 punktiem 14 spēlēs ir Nešvilas Predators, par trīs punktu tiesu apsteidzot Kalgari Flames.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi