Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Arī šogad PČ hokejā spēļu tiešraides nodrošinās LTV un Lattelecom

Šogad Pasaules čempionāts hokejā notiks Slovākijā – Bratislavā un Košičē. No 10. līdz 26. maijam Latvijas Televīzija un Lattelecom nodrošinās visu čempionāta spēļu tiešraides kanālos LTV7, 360TV un īpaši čempionātam izveidotajā kanālā 360TV Hokejs.

Latvijas izlases spēļu tiešraides būs vērojamas tikai LTV7, turklāt Replay.lv tās būs vērojamas HD izšķirtspējā. Savukārt tikai Helio iTV un lietotnes Shortcut klienti HD kvalitātē vēros pilnīgi visas čempionāta spēles. Tāpat kā pērn, arī šogad LTV sporta žurnālistu un 360TV sporta gardēžu raidījuma Hattrick ar Puči komanda nodrošinās daudzveidīgu papildu saturu par un ap čempionāta norisēm – gan tiešraides no Bratislavas, gan pēcspēļu intervijas ar sportistiem un faniem, kā īpašajās hokeja studijās, tā LTV raidījumā Sporta studija.

Pasaules čempionāts hokejā nenoliedzami ir viens no nozīmīgākajiem sporta notikumiem, un jau otro gadu Latvijas Televīzija kopā ar Lattelecom piedāvās izcilu skatīšanās pieredzi kanālos LTV7, 360TV un 360TV Hokejs.

Latvijas hokeja izlase B apakšgrupas mačos spēlēs ar Zviedriju, Krieviju, Čehiju, Šveici, Norvēģiju, Austriju un Itāliju.

Visas šīs spēles tiešraidē būs vērojamas tikai LTV7. Tāpat LTV7 būs vērojamas 13 vakara spēļu tiešraides, savukārt Helio Media kanāli – 360TV un 360TV Hokejs pārraidīs visas pārējās, kopumā 45 čempionāta spēļu tiešraides, skatītājiem dodot iespēju vienuviet baudīt pasaules labāko hokeju Spēli par bronzas medaļām tiešraidē pārraidīs tikai kanāls 360TV, savukārt finālspēles tiešraidi 26. maijā būs iespējams vērot tiešraidē gan LTV7, gan 360TV. Gatavojoties ikvakara galvenajiem mačiem, līdzjutēji varēs vērot aizraujošas hokeja studijas, kas pirms Latvijas spēlēm būs skatāmas LTV7, bet pirms citu izlašu spēlēm – kanālā 360TV.

“Ik pavasari līdzjutējus vieno hokeja svētki, un kopā ar Latvijas iedzīvotājiem priecājamies, ka varam nodrošināt šo svētku plašāko un vērienīgāko atspoguļojumu, turklāt augstākajā kvalitātē. Jau pērn mūsu skatītāji novērtēja iespēju visas spēles vērot HD izšķirtspējā, kā arī īpašo pop-up kanālu hokeja gardēžiem, tādēļ iesākto turpināsim arī šogad,” saka Lattelecom valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis.

“Esmu pārliecināts, ka LTV un Lattelecom sadarbība 2018. gadā bija izcils piemērs tam, kā divu uzņēmumu savstarpējā sadarbība var nodrošināt lielisku saturu tiešām vērienīgā apjomā, turklāt – izcilā kvalitātē. Es ticu, ka arī šogad mums kopā viss izdosies tikpat veiksmīgi, un Latvijas hokeja līdzjutēji, varēs piedzīvot klātbūtnes sajūtu jūtot līdzi mūsējiem Slovākijā,” atzīst LTV valdes loceklis Ivars Priede.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi