Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Balcera pārstāvētā Senators AHL mačā apspēlē Jevpalovu un Rocket

Latvijas uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Belevilas Senators komanda trešdien izcīnīja uzvaru Amerikas Hokeja līgas (AHL) spēlē, viesos ar 2:1 (1:0, 1:0, 0:1) apspēlējot cita Latvijas uzbrucēja Ņikitas Jevpalova pārstāvēto Lavālas Rocket.

Balcers šajā spēlē ar rezultativitātes punktiem neizcēlās, taču izpildīja divus metienu pa pretinieku vārtiem, un maču pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Arī Jevpalovs šoreiz nebija rezultatīvs, viņam veicot trīs metienus pa vārtiem, bet spēli Latvijas hokejists noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Balcers šosezon desmit spēlēs ir guvis četrus vārtus un atdevis četras rezultatīvas piespēles, kamēr Jevpalovs tikpat mačos guvis vienus vārtus.

Atlantijas divīzijas kopvērtējumā trešajā vietā ar 11 punktiem astoņās spēlēs atrodas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", kur septītā starp astoņām vienībām ar deviņiem punktiem 11 spēlēs ir Hēršijas "Bears" vienību, kurā spēlē aizsargs Kristofers Bindulis.

Savukārt Ziemeļu divīzijas otrajā vietā ar 13 punktiem desmit cīņās ir vārtsarga Edmunda Matīsa Kivlenieka pārstāvētā Klīvlendas "Monsters", kamēr trešo pozīciju ar desmit punktiem desmit spēlēs ieņem "Senators", bet septītā ar septiņiem punktiem ir "Rocket".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi