Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Balceram 1+1 uzvarā Šveices čempionāta spēlē; Smirnovam pirmais punkts sezonā

Latvijas uzbrucējs Rūdolfs Balcers ceturtdien guva vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli Šveices augstākās hokeja līgas (NL) spēlē, sekmējot Cīrihes "Lions" komandas panākumu pret "Zug", bet citā mačā pie pirmā rezultativitātes punkta sezonā tika Deniss Smirnovs, palīdzot "Kloten" pārspēt vārtsarga Ivara Punnenova komandu Rapersvīles-Jonas "Lakers".

"Lions" viesos bija pārāki ar 7:3 (0:0, 3:2, 4:1), Balceram gūstot savas komandas piektos vārtus un asistējot otrajos.

Kopumā Latviešu uzbrucējs uz ledus pavadīja 17 minūtes un 57 sekundes, teju divas minūtes spēlējot vairākumā un 33 sekundes mazākumā. Viņa rēķinā trīs metieni pa vārtiem, viens bloķēts raidījums un pozitīvs lietderības koeficients +2.

Šosezon Balcers NL aizvadījis 48 spēles, kurās sakrājis 37 (20+17) punktus.

Citā mačā ar rezultatīvu piespēli izcēlās uzbrucējs Deniss Smirnovs, palīdzot "Kloten" savā laukumā ar 5:3 (1:1, 1:1, 3:1) pieveikt Punnenova pārstāvēto Rapersvīles-Jonas "Lakers" komandu.

Sezonas lielāko daļu traumas dēļ izlaidušais Smirnovs laukumā bija astoņas minūtes un 55 sekundes, no kurām 54 sekundes spēlēja mazākumā. Viņa rēķinā rezultatīva piespēle komandas pirmajos gūtajos vārtos, viens metiens pa vārtiem, uzvarēti divi no pieciem iemetieniem un neitrāls lietderības koeficients. Šī Smirnovam bija vien ceturtā spēle sezonā.

Tikmēr Punnenovs divas reizes mača gaitā nomainīja Melvinu Nifeleru, spēlēja 30 minūtes un 20 sekundes un atvairīja 14 no 16 metieniem.

Vēl viena spēlē "Lugano" bez latviešu uzbrucēja Roberta Cjunska pieteikumā savā laukumā ar 2:4 (0:0, 2:2, 0:2) zaudēja "Fribourg-Gotteron" vienībai.

Divas kārtas pirms regulārā čempionāta noslēguma "Lions" ar 107 punktiem 50 mačos garantējuši sev pirmo vietu, "Lausanne" ar 88 punktiem ir trešā, "Lugano" ar 79 punktiem - piektā, uzbrucēja Oskara Lapinska pārstāvētā Langnavas "Tigers" ar 68 punktiem - desmitā, bet "Lakers" ar 58 punktiem 12.vietu, bet "Kloten" ar 51 punktu ir 13.pozīcijā 14 komandu konkurencē.

Iepriekšējā sezonā par Šveices čempioni kļuva Ženēvas "Servette", kas finālsērijā ar 4-3 pieveica "Biel-Bienne".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi