Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Balceram astoņi metieni un vārti Senators uzvarā

Latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers trešdien guva vārtus Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta mačā, kamēr viņa pārstāvētā Belevilas Senators guva uzvaru.

Senators viesos ar 5:4 (1:3, 2:1, 2:0) pārspēja Ročesteras Americans hokejistus, tādējādi pārtraucot četru zaudējumu sēriju.

Balcers šajā mačā guva komandas otros vārtus, kad dueļa 26.minūtē viņš vairākumā panāca 2:4. Šīs cīņas laikā Senators divas reizes nonāca iedzinējos ar trīs vārtu pārsvaru (0:3 un 1:4), tomēr spēja atspēlēties un gūt uzvaru jau pamatlaikā.

Latvietis šajā mačā pamanījās veikt astoņus metienus pa vārtiem, kas bija pārliecinoši labākais rādītājs spēlē, tomēr šo cīņu viņš noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1. Balcers šosezon 30 spēlēs guvis 11 vārtus un veicis astoņas rezultatīvas piespēles.

Tikmēr citā trešdienas mačā uzvaru guva arī uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas Penguins, kas savā laukumā ar rezultātu 4:3 (0:2, 1:0, 2:1, 1:0) pagarinājumā pieveica Bridžportas Sound Tigers.

Bļugers šajā mačā izpildīja divus metienus pa vārtiem, nopelnīja arī divas soda minūtes un lietderības koeficientu -1.

Citviet uz rezervistu soliņa palika latviešu vārtsargs Matīss Edmunds Kivlenieks, kura pārstāvētā Klīvlendas Monsters viesos ar 3:1 (0:1, 2:0, 1:0) uzvarēja Grendrepidsas Griffins. Latvijas hokejista konkurents par vietu vārtos Žans Fransuā Berubē tika galā ar 22 no 23 metieniem.

Vēl ārpus pieteikuma palika latviešu aizsargs Kristofers Bindulis, kura pārstāvētā Hēršijas Bears viesos ar 0:5 (0:1, 0:2, 0:2) kapitulēja Leihaiveli Phantoms hokejistiem.

Atlantijas divīzijas kopvērtējumā piektajā vietā ar 34 punktiem 30 spēlēs atrodas Vilksbāres/Skrentonas Penguins, kur astotā ar 24 punktiem 29 mačos ir Hēršijas Bears.

Savukārt Ziemeļu divīzijas ceturtajā vietā ar 32 punktiem 28 cīņās atrodas Klīvlendas Monsters, kamēr sestā ar 28 punktiem 30 dueļos ir Belevilas Senators, bet astotā ar 26 punktiem 29 mačos ir uzbrucēja Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Lavālas Rocket.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi