Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Balceram jauns Senators kluba rezultativitātes rekords AHL čempionātā

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Rūdolfs Balcers piektdien Amerikas hokeja līga (AHL) mačā izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm, kā rezultātā viņš pie punkta ticis jau 11.mačos pēc kārtas, kas ir jauns Belevilas Senators kluba rekords.

Senators mājās ar 5:2 (1:0, 1:1, 3:1) uzvarēja Rokfordas Ice Hogs, svinot septīto panākumu pēdējos desmit mačos.

Balcers ar rezultatīvu piespēli izcēlās otro un ceturto vārtu guvumos. Tāpat viņš izdarīja vienu metienu pa vārtiem, nopelnīja divas soda minūtes un spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Uzbrucējs šosezon 11 mačos iekrājis sešus vārtus un 11 rezultatīvas piespēles. Tas ir piektais labākais rādītājs komandā, tomēr no priekšā esošajiem hokejistiem, tikai viens nav aizvadījis vismaz 20 spēles.

Citā spēlē Klīvlendas Monsters, Matīsam Kivleniekam stājoties vārtos, mājās ar 4:0 (1:0, 1:0, 2:0) uzvarēja Vilksbāres/Skrentonas Penguins.

Kivlenieks vārtos pavadīja visu spēli un kopumā atvairīja visus 23 pretinieku metienus. Latvietim šī bija pirmā "sausā" spēle sezonā, kā rezultātā viņš tika atzīts par mača pirmo zvaigzni.

Tikmēr Lavālas Rocket mājās ar 2:3 (1:2, 0:0, 1:1) piekāpās Ročesteras Americans.

Zaudētājiem otros vārtus guva Ņikita Jevpalovs, kura rēķinā arī viens metiens pa vārtiem un neitrāls lietderības koeficients. Jevpalovs tika atzīts par spēles otro zvaigzni.

Visbeidzot Springfīldas Thunderbirds mājās ar 5:3 (2:2, 1:0, 2:1) uzvarēja Binhemtonas Devils. Uzvarētāju rindās laukumā devās Rodrigo Ābols, taču viņš ar rezultatīvām darbībām neizcēlās.

Sestdien Kivlenieka komanda vēlreiz tiksies ar Penguins, arī Rocket aizvadīs atbildes spēli pret Ročesteras vienību, bet Senators tiksies ar Toronto Marlies, kuras rindās spēlē Kristiāns Rubīns. Savukārt Springfīldas komanda spēkosies ar Providences Bruins.

Visaugstāk no latviešu komandām atrodas Marlies, kas Austrumu konferencē ar 37 punktiem 25 spēlēs ieņem trešo vietu. Rocket, aizvadījusi par četriem mačiem vairāk, un ar 33 punktiem ir sestā, bet par diviem punktiem mazāk ir Senators, kas laukumā devušies 25 reizes. Desmitajā pozīcijā ar 30 punktiem 28 mačos ir Ābola pārstāvētā vienība, bet Monsters ar 29 punktiem 27 mačos ir 12.vietā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi