Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Balceram lielākais spēles laiks sezonā Senators uzvarā

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Rūdolfs Balcers sestdien svinēja uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē, kamēr Zemgus Girgensons un Teodors Bļugers cieta zaudējumus.

Balcera pārstāvētā Otavas Senators savu skatītāju priekšā ar 4:3 (0:1, 1:1, 2:1, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā pārspēja līgas vājāko komandu Detroitas Red Wings.

Mājiniekiem ar diviem vārtiem pamatlaikā un uzvaru nesošo "bullīti" atzīmējās Artjoms Aņisimovs.

Balcers šajā spēlē bija otrās maiņas uzbrucējs un laukumā pavadīja 15 minūtes un 36 sekundes, kas viņam ir šīs sezonas rekords. Tāpat uzbrucējs pielietoja vienu spēka paņēmienu un tika pie negatīva lietderības koeficienta -1.

Liepājniekam šī šosezon bija vien desmitā spēle NHL. To laikā viņš atzīmējies ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm, kā arī pozitīvu lietderības koeficientu +3.

Turpretī neveiksmi piedzīvoja Girgensona pārstāvētā Bufalo Sabres, kas viesos ar 2:5 (2:0, 0:3, 0:2) piekāpās Arizonas Coyotes un cieta trešo neveiksmi pēc kārtas.

Sabres pirmā perioda pirmajā pusē pēc Markusa Jūhansona un Džefa Skinera precīzajiem metieniem panāca 2:0, bet abās pārējās trešdaļās ielaida piecus bezatbildes vārtus. Uzvarētājiem ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Kleitons Kellers.

Girgensons nospēlēja 15 minūtes un 48 sekundes, kuru laikā vienu reizi meta pa vārtiem, bloķēja vienu metienu, pielietoja vienu spēka paņēmienu un zaudēja savā vienīgajā iemetienā, dueli noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Viņš šajā sezonā piedalījies 65 spēlēs, kurā guvis 12 vārtus, veicis septiņas rezultatīvas piespēles un iekrājis pozitīvu lietderību +2. Girgensonam šosezon ir labas iespējas pārspēt rekordu no 2014./2015.gada, kad viņš savā līdz šim rezultatīvākajā sezonā guva 15 vārtus.

Savukārt sesto zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja uzbrucēja Bļugera pārstāvētā Pitsburgas Penguins, kas viesos ar 0:5 (0:1, 0:2, 0:2) atzina Sanhosē Sharks pārākumu.

Mārtins Džounss Sharks vārtos atvairīja visas 30 Penguins hokejistu mestās ripas.

Bļugers laukumā pavadīja 15 minūtes un deviņas sekundes, kuru laikā trīsreiz meta pa vārtiem, pārtvēra vienu piespēli, uzvarēja vienā no četriem iemetieniem un tika pie negatīva lietderības koeficienta -1.

Šosezon viņš piedalījies 64 spēlēs, kurās guvis deviņus vārtus, veicis 13 rezultatīvas piespēles un iekrājis pozitīvu lietderības koeficientu +5.

Visas četras latviešu komandas, tajā skaitā Elvja Merzļikina un Matīs Kivlenieka pārstāvētā Kolumbusas Blue Jackets, cīnās Austrumu konferencē. Penguins ar 80 punktiem 64 spēlēs ir piektā, Blue Jackets ar 76 punktiem 66 mačos ieņem astoto pozīciju, Sabres ar 66 punktiem 65 dueļos ir 13., bet "Senators" ar 58 punktiem 66 cīņās ir priekšpēdējā starp 15 komandām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi