Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Balceram nepilnas 7 minūtes uz ledus, Senators beidzot uzvar

Latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers trešdien savā trešajā Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē uz ledus pavadīja pieticīgu spēles laiku, viņa pārstāvētajai Otavas Senators pārtraucot astoņu zaudējumu sēriju.

Senators viesos ar rezultātu 2:1 (0:1, 0:0, 1:0, 1:0) pagarinājumā pārspēja Aneheimas Ducks, kas piedzīvoja devīto neveiksmi pēc kārtas.

Mača rezultātu gan atklāja laukuma saimnieki, spēles devītajās minūtē ar pustālu raidījumu atzīmējoties zviedru uzbrucējam Jākobam Silfverberjam. Tiesa, trešā perioda vidū pēc veiksmīgas cīņas vārtu priekšā Bobijs Raiens izlīdzināja rezultātu.

Spēle turpinājās pagarinājumā, kura otrajā minūtē Senators izslidoja divatā pret vienu pretinieku aizsargu, ripu vārtos raidot Kolinam Vaitam.

Balcers šajā mačā laukumā pavadīja sešas minūtes un 45 sekundes, kas ir par minūti mazāk nekā karjeras pirmajā spēlē un divām minūtēm mazāk nekā otrajā mačā. Latviešu uzbrucējs viņam atvēlētajās minūtēs bloķēja vienu metienu un tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Jau ziņots, ka iepriekšēja duelī, kas Balceram bija otrais NHL mačs karjerā, liepājnieks guva vārtus jau ari pirmo metienu.

Senators vienība ar 37 punktiem 44 spēlēs ir Austrumu konferences priekšpēdējā vietā. Tikmēr Ducks ar 46 punktiem 44 cīņās ir astotā Rietumos.

Nākamo maču Senators aizvadīs ceturtdien, kad viesosies pie Losandželosas Kings.

Balcers pirmo reizi šosezon piektdien tika izsaukts no Amerikas Hokeja līgas (AHL) komandas Belevilas Senators, kur 36 spēlēs guvis 14 vārtus un veicis 12 rezultatīvas piespēles, būdams rezultatīvākais spēlētājs vienībā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi