Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Balceram rezultatīva piespēle zaudējumā pret Girgensona Sabres

Latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers ceturtdien veica rezultatīvu piespēli, taču viņa pārstāvētā Otavas Senators komanda Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā izbraukumā ar 2:5 (2:1, 0:2, 0:2) piekāpās cita latvieša Zemgus Girgensona pārstāvētajai Bufalo Sabres.

Bufalo vienībai ar šo uzvaru izdevies pārtraukt astoņu zaudējumu sēriju.

Balcers šajā mačā laukumā pavadīja 11 minūtes un septiņas sekundes, kuru laikā veica vienu metienu pa vārtiem, tika pie divām soda minūtēm un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1. Savā NHL debijas sezonā viņš 36 spēlēs guvis piecus vārtus un veicis deviņas rezultatīvas piespēles.

Savukārt Girgensons Sabres sastāvā atgriezās pēc vienas spēles izlaišanas, bet ceturtdien viņš laukumā pavadītajās 16 minūtēs un 45 sekundēs izpildīja trīs metienus pa vārtiem un pielietoja trīs spēka paņēmienus, dueli noslēdzot ar pozitīvu lietderību +1. Šosezon viņš 71 mačā izcēlies ar četriem vārtiem un 13 rezultatīvām piespēlēm

Balcers ar rezultatīvu piespēli izcēlās šī mača pirmo vārtu guvumā, kad jau trešajā minūtē komandas biedra Kodija Sisī metienu pielaboja Entonijs Duklērs. Lai arī Sabres ātri vien panāca neizšķirtu, pirmās 20 minūtes Senators noslēdza ar minimālu pārsvaru, jo desmitajā minūtē vārtus guva Žans Gabriels Pažo.

Turpinājums gan krietni veiksmīgāks bija Sabres vienībai, kas divu trešdaļu laikā guva četrus bezatbildes vārtus - otrā periodā pa reizei izcēlās Kails Okposo un Sems Reinhārts, bet trešajā ar precīziem metieniem atzīmējās Džeks Aikels un Džeisons Pominvils.

Sabres komanda Austrumu konferences kopvērtējumā ar 74 punktiem 81 spēlē ieņem 14.vietu, kamēr Senators ar 64 punktiem ir pēdējā 16 vienību konkurencē.

Abas vienības šo NHL sezonu noslēgs sestdien, kad Sabres regulārā čempionāta pēdējā mačā izbraukumā spēkosies ar Detroitas Red Wings, bet Senators uzņems Kolumbusas Blue Jackets.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi