Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Balceram un Bļugeram negatīvi lietderības koeficienti pārbaudes spēlēs

Latvijas jaunie hokejisti Rūdolfs Balcers un Teodors Bļugers ceturtdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) pārbaudes spēles noslēdza ar negatīviem lietderības koeficientiem.

Balcera pārstāvētā Otavas Senators ar 1:4 (0:0, 0:1, 1:3) piekāpās Toronto Maple Leafs vienībai.

Latvijas hokejists šajā mačā laukumā pavadīja 13 minūtes un 58 sekundes, no kurām vienu minūti un 41 sekundi viņš spēlēja vairākumā. Sev atvēlētājā laikā Balcers ne reizi nemeta pa vārtiem, bet izpildīja divus spēka paņēmienus un maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu mīnus viens.

Tikmēr Pitsburgas Penguins, kuras sistēmā spēlē Bļugers, ar 2:3 (0:0, 1:1, 1:1, 0:1) papildlaikā piekāpās Detroitas Red Wings.

Bļugers spēlēja 18 minūtes un divas sekundes, no kurām divas minūtes un 53 sekundes bija mazākumā. Arī Bļugers pa vārtiem nemeta, bet veica trīs spēka paņēmienus, kā arī uzvarēja 63% iemetienu, kas bija otrs labākais rādītājs komandā. Bļugeram spēles izskaņā negatīvs lietderības koeficients mīnus divi.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka latviešu vārtsargs Matīss Edmunds Kivlenieks, spēlējot Kolumbusas Blue Jackets rindās, pirmdien guva traumu pārbaudes spēlē pret Bufalo Sabres vienību, kuru pārstāv Zemgus Girgensons. Savukārt trešdien Bļugers atdeva rezultatīvu piespēli spēlē pret Sabres.

NHL komandu pirmssezonas treniņnometnēs šosezon ir Girgensons (Bufalo Sabres), Bļugers (Pitsburgas Penguins), Balcers (Otavas Senators), Kivlenieks (Kolumbusas Blue Jackets) un Kristofers Bindulis (Vašingtonas Capitals)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi