Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Balcers Sharks komandā debitē ar zaudējumu pēcspēles metienos; neveiksme arī Bļugera Penguins

Latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers sestdien aizvadīja savu pirmo oficiālo spēli Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandā Sanhosē Sharks, taču neglāba vienību no zaudējuma. Tāpat neveiksmi piedzīvoja arī uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas Penguins vienība.

"Sharks" viesos ar rezultātu 1:2 (1:0, 0:1, 0:0, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā atzina Anaheimas "Ducks" pārākumu.

Jau spēles 11.sekundē viesus vadībā izvirzīja Logans Kutūrus, kurš burzmā vārtu priekšā pamanīja ripu aiz Raiena Millera muguras un raidīja to mērķī. Otrā perioda sestajā minūtē Īzaks Lundestrems pēc komandas biedra metiena palēcās, lai netraucētu ripas lidojuma virzienam, taču tā atsitās pa viņa nūju un mājiniekiem laimīgā kārtā atrada ceļu tīklā - zviedram pirmie vārti NHL un rezultāts 1:1.

Ielaistajos vārtos laukumā bija arī Balcers.

Uzvarētājs noskaidrojās pēcspēles metienu sērijā, kurā "Sharks" zaudēja ar 1:2. Sanhosē vienībai "bullīti" realizēja Raiens Donato, bet pretiniekiem atzīmējās Makss Komtuā un Trojs Terijs.

Balcers savā sezonas pirmajā NHL spēlē uz ledus pavadīja 11 minūtes un 53 sekundes, kuru laikā vienreiz meta pa vārtiem, pielietoja trīs spēka paņēmienus, bloķēja vienu metienu un tika pie negatīva lietderības koeficienta -1.

Janvārī Otavas "Senators" ievietoja Balceru atteikumu sarakstā, no kurienes viņu izraudzījās "Sharks" vienība, kas savulaik latviešu hokejistu izraudzījās NHL draftā.

Abas komandas savā starpā tikās arī piektdien, kad pēcspēles metienos ar 5:4 pārāki bija Sanhosē hokejisti.

"Sharks" ar deviņiem punktiem desmit spēlēs ir priekšpēdējā Rietumu konferencē, apsteidzot vien astotajā pozīcijā esošo Losandželosas "Kings", kamēr "Ducks" ar 13 punktiem 13 dueļos ir ceturtā. 

"Sharks" izbraukumu turpinās ar divām spēlēm Losandželosā.

Tāpat neveiksmi sestdien piedzīvoja uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins", kas pretinieku laukumā ar 3:4 (1:2, 1:0, 1:2) piekāpās Ņujorkas "Islanders".

Uzvaras vārtus laukuma saimniekiem nepilnas trīs minūtes pirms pamatlaika beigām guva Enderss Lī, kurš pēc Bļugera noraidījuma realizēja "Islanders" komandai vairākumu. Uzvarētājiem divus vārtus guva Džordans Eberle.

Bļugers sestdien spēlēja 14 minūtes un 35 sekundes, kuru laikā izpildīja vienu metienu pa vārtiem, pielietoja divus spēka paņēmienus, uzvarēja trīs no septiņiem iemetieniem, tika pie divām soda minūtēm un negatīva lietderības koeficienta -1.

Latviešu uzbrucējs šajā sezonā 11 spēlēs guvis divus vārtus un četrreiz rezultatīvi piespēlējis, ar tikpat punktu un 2+4 iekrājušajiem Kasperi Kapanenu un Jevgeņiju Malkinu dalot "Penguins" ceturtā ražīgākā spēlētāja godu.

"Penguins" ar "Islanders" spēkosies arī ceturtdien, bet pirms tam otrdien paredzēta izbraukuma cīņa ar Ņūdžersijas "Devils".

Pitsburgas vienība ar 11 punktiem 11 spēlēs ir ceturtā Austrumu konferencē, kur ņujorkieši ar desmit punktiem desmit cīņās ir sestie.

Ierasti NHL regulārajā čempionātā komandas katra aizvada pa 82 mačiem, taču šajā sezonā līdz 8.maijam vienības katra izspēlēs 56 dueļus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi