Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +3 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Balcers AHL atgriežas ar gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli

Latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers piektdien Amerikas Hokeja līgas (AHL) čempionātā atgriezās ar gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli.

Tikmēr Balcera pārstāvētā Belevilas "Senators" komanda savā laukumā ar 6:2 (2:1, 2:1, 2:0) pārspēja AHL čempioni Toronto "Marlies".

Balcers ar precīzu metienu izcēlās cīņas 35.minūtē, turklāt viņš to paveica mazākumā, tobrīd panākdams 4:2. Viņš arī asistēja "Senators" sesto vārtu guvumā, kad 52.minūtē Stefans Eliots uzstādīja šī mača galarezultātu.

Latviešu uzbrucējs šajā mačā veica trīs metienus pa vārtiem un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1. Šosezon viņš AHL čempionātā 37 spēlēs guvis 15 vārtus un veicis 13 rezultatīvas piespēles, būdams "Senators" trešais rezultatīvākais hokejists.

Šonedēļ pirms Nacionālās hokeja līgas (NHL) Visu zvaigžņu spēles viņš no Otavas "Senators" kluba atgriezās AHL. Šosezon viņš NHL aizvadītajās astoņās spēlēs guvis vienus vārtus un veicis vienu rezultatīvu piespēli.

Tikmēr cita Latvijas uzbrucēja Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Lavālas "Rocket" komanda piektdien izbraukumā ar 2:3 (1:1, 0:1, 1:1) atzina Leihaiveli "Phantoms" pārākumu.

Jevpalovs šajā mačā veica trīs metienus pa vārtiem un nopelnīja negatīvu lietderību -1. Šosezon viņš 43 spēlēs guvis deviņus vārtus un veicis piecas rezultatīvas piespēles.

Atlantijas divīzijas kopvērtējumā sestajā vietā ar 47 punktiem 44 spēlēs atrodas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", kur septītā ar 43 punktiem 43 mačos ir aizsarga Kristofera Binduļa pārstāvētā Hēršijas "Bears".

Savukārt Ziemeļu divīzijā piektā ar 45 punktiem 42 spēlēs ir vārtsarga Matīsa Edmunda Kivlenieka pārstāvētā Klīvlendas "Monsters", bet 45 punkti 44 cīņās ir arī Lavālas "Rocket", kamēr pēdējo - astoto - vietu ar 42 punktiem 45 cīņās ieņem Belevilas "Senators"

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi