Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Balcers: Spēlēt NHL būtu patiešām fantastiski

Latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers piektdien žurnālistiem sacīja, ka tikt pie iespējas spēlēt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) būs patiešām fantastiski.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Otavas Senators uz NHL izsaukusi latviešu uzbrucēju Balceru, kuram sestdien paredzēta debija planētā spēcīgākajā līgā.

"Vakar saņēmu zvanu no trenera par izsaukšanu uz NHL. Jūtos ļoti laimīgs. Iepriekšējā sezonā man bija pāris izsaukumi, taču netiku pie iespējas uzspēlēt. Ceru, ka beidzot uzspēlēšu NHL - par to esmu domājis jau labu laiku. Patiesībā tas ir sapnis. Spēlēt NHL - tas būtu patiešām fantastiski," piektdien žurnālistiem stāstīja 21 gadu vecais uzbrucējs.

Balcers jau piektdienas rīta treniņā devās uz ledus, tiekot iespēlēts ceturtajā uzbrucēja virknējumā kopā ar Kristu Tīrniju un Magnusu Pējervi. Tīrnijs viņam jau ir pazīstams, jo abi pirms tam atradās Sanhosē Sharks sistēmā.

"Viņš NHL ir bijis jau labu laiciņu, cik saprotu, tad būsim maiņas biedri. Ceru, ka viņš man palīdzēs. Ja man būs kādi jautājumi, tad jautāšu viņam," teica Balcers.

Balcers Senators rindās spēlēs ar 38.numuru.

Otavas Senators nākamo maču aizvadīs sestdien plkst.20 pēc Latvijas laika, kad savā laukumā uzņems Minesotas "Wild. Arī svētdien Senators maču aizvadīs plkst.20 pēc Latvijas laika, mājās krustojot nūjas ar Karolīnas Hurricanes vienību.

Otavas Senators ar 35 punktiem 41 spēlē ir Austrumu līgas pastarīte un otrā vājākā komanda NHL. Otavieši cietuši sešus zaudējumus pēc kārtas.

Iepriekšējā sezonā Balceru uz NHL izsauca Sanhosē Sharks komanda, taču savas iepriekš pārstāvētās vienības paspārnē viņš NHL nedebitēja.

Balcers šosezon Amerikas Hokeja līgā (AHL) Otavas vienības fārmkluba Belevilas Senators sastāvā 36 spēlēs guvis 14 vārtus un veicis 12 rezultatīvas piespēles, būdams ražīgākais spēlētājs komandā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi