Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Balcers un Girgensons palīdz klubiem uzveikt spēcīgas Rietumu konferences komandas

Latviešu hokejists Rūdolfs Balcers trešdien palīdzēja Otavas Senators komandai Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā savā laukumā ar rezultātu 5:2 (0:0, 3:1, 2:1) pārspēt Kolorādo Avalanche, kamēr citā spēlē pie uzvaras pagarinājumā tika uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo Sabres.

Vienai no līgas vājākajām komandām Senators šī bija trešā uzvara pēdējo četru maču laikā.

Balcers, spēlējot Senators ceturtajā virknējumā, šajā cīņā laukumā pavadītajās 11 minūtēs un 24 sekundēs veica vienu metienu pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu un bloķēja divus sāncenšu metienus, nopelnot neitrālu lietderības koeficientu.

Otrajā trešdaļā pēc Breidija Tkačuka, Marka Stouna un Raiena Dzingela precīzajiem metieniem Senators ieguva 3:0 vadību un šo pārsvaru arī noturēja, savukārt noslēdzošajā periodā mājinieku labā ar diviem precīziem metieniem izcēlās Mets Dušeins.

Balcers šosezon aizvadītajās sešās NHL spēlēs guvis vienus vārtus un veicis vienu rezultatīvu piespēli, tikdams pie neitrāla lietderības koeficienta.

Senators ar 41 punktu 47 spēlēs ir pēdējā, 16.vietā Austrumu konferencē un ir viena no līgas vājākajām komandām, kamēr Avalanche ar 50 punktiem 47 mačos ir Rietumu konferences septītajā pozīcijā.

Nākamo maču Senators aizvadīs piektdien, kad viesosies pie Karolīnas Hurricanes.

Tikmēr trīs zaudējumu sēriju pārtraukusi Bufalo Sabres vienība, kas izbraukumā ar 4:3 (0:1, 1:0, 2:2, 1:0) pagarinājumā uzvarēja Kalgari Flames.

Girgensons šajā mačā laukumā pavadīja 13 minūtes un piecas sekundes, kuru laikā metienus pa vārtiem neveica, bet pielietoja divus spēka paņēmienus un bloķēja vienu pretinieku metienu, nopelnīdams pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Sabres šajā cīņā divreiz nonāca iedzinējos, taču spēja atspēlēties, turklāt to 50.minūtē vadībā izvirzīja Džeiks Makeibs. Tiesa, īsu brīdi pēc tam Noā Henifins panāca izlīdzinājumu, bet uzvaru viesiem no Bufalo pagarinājuma otrajā minūtē ar skaistu izgājienu uz vārtiem nodrošināja Džeks Aikels.

Girgensons šajā sezonā 39 spēlēs guvis trīs vārtus, veicis septiņas rezultatīvas piespēles un ticis pie negatīva lietderības koeficienta -3.

Sabres ar 54 punktiem 46 spēlēs Austrumu konferences kopvērtējumā ieņem devīto vietu, kamēr Flames ar 65 punktiem 48 cīņās ir Rietumu konferences līdere.

Bufalo hokejisti nākamo cīņu aizvadīs piektdien, kad viesosies pie Vankūveras Canucks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi