Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Balinskim pēc atgriešanās no Pekinas vārti un piespēle uzvarā Čehijā

Latvijas aizsargs Uvis Jānis Balinskis svētdien Čehijas hokeja ekstralīgas spēlē guva vārtus un rezultatīvi piespēlēja, sekmējot Litvīnovas Verva panākumu savā laukumā, bet uzbrucējs Patriks Zabusovs Zlīnas PSG Berani panāca uzvara, realizējot pēcspēles metienu.

Balinska pārstāvētā Litvīnovas "Verva" savā laukumā ar 3:1 (0:1, 2:0, 1:0) apspēlēja Māra Bičevska pārstāvēto "Mlada Boleslav".

Balinskis 30.minūtē rezultatīvi piespēlēja komandas pirmo vārtu guvumā, kad ar precīzu metienu izcēlās Patriks Zdrāhals (1:1), bet pats 55.minūtē vairākumā guva komandas trešos vārtus.

Balinskis 23 minūtēs un 53 sekundēs laukumā arī divreiz meta pa vārtiem un sakrāja +/- rādītāju +1.

Bičevskis pretinieku rindās deviņu minūšu un četru sekunžu laikā trīsreiz meta pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu un uzvarēja sešos no desmit iemetieniem.

Uzbrucēja Patrika Zabusova Zlīnas "PSG Berani" mājās pēcspēles metienos ar 3:2 (0:1, 2:1, 0:0, 0:0, 1:0) pieveica "Olomouc".

Zabusovs kā vienīgais no desmit hokejistiem pārspēja vārtsargu pēcspēles metienu sērijā, mājiniekiem svinot uzvaru pēc piektās metienu sērijas.

Uzbrucējs 17 minūtēs un 49 sekundēs laukumā arī vienreiz meta pa vārtiem, zaudēja vienīgajā iemetienā un maču beidza ar +/- rādītāju -1.

Turnīra tabulā Mārtiņa Dzierkala pārstāvētā Pilzenes "Škoda" ar 83 izcīnītiem punktiem 49 spēlēs ieņem ceturto vietu. Par vienu pozīciju zemāk ir Kristofera Binduļa pārstāvētā Česke Budejovices "Motor" ar 79 punktiem 48 mačos, bet Māra Bičevska "Mlada Boleslav" ar izcīnītiem 68 punktiem 50 cīņās ir desmitā. Uvja Jāņa Balinska pārstāvētā Litvīnovas "Verva" ieņem 13.vietu ar 59 punktiem 49 dueļos, bet Patrika Zabusova "PSG Berani" ar 42 punktiem 50 spēlēs atrodas pēdējā vietā 15 komandu konkurencē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi