Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Trešdiena, 8. maijs
Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Bārtulim iespaidīgs spēles laiks un piespēle uzvarā pār magņitku

Latviešu aizsargs Oskars Bārtulis trešdien izcēlās ar iespaidīgu spēles laiku un rezultatīvu piespēli Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā, kurā viņa pārstāvētā Vladivostokas "Admiral" komanda ar 2:0 (1:0, 1:0, 0:0) pārspēja Magņitogorskas "Metallurg".

Rezultātu pirmās trešdaļas beigu daļā atklāja Konstantīns Makarovs, bet otrās trešdaļas sākuma daļā, spēlējot piecatā pret trijiem, viņš pats arī panāca 2:0 - Makarovs saņēma ripu no Bārtuļa un piespēlēja vārtu priekšā, tomēr ripa rikošetā ielidoja vārtos. Lielāko daļu mača "Admiral" bija pārsvars, un mājinieki tika pie pelnītas uzvaras.

Bārtulis visās trijās trešdaļās nospēlēja vairāk nekā desmit minūtes, kopā laukumā pavadot 31 minūti un četras sekundes. Tiesa, par vēl 15 sekundēm ilgāk nospēlēja viņa partneris Džonatans Blams. Tāpat latvietis pamanījās veikt četrus metienus pa vārtiem un arī bloķēt vienu pretinieku raidījumu.

Latvijas aizsargs šosezon 40 mačos guvis astoņus vārtus un veicis 12 rezultatīvas piespēles.

Kā zināms, Bārtulis izvēlēts dalībai KHL Zvaigžņu spēlei, kas 23.janvārī risināsies Maskavā.

Citā spēlē trešdien ar "hat-trick" izcēlās Nikolajs Prohorkins, tomēr ar to nebija pietiekami uzvarai un Ufas "Salavat Julajev" pagarinājumā ar 4:5 (1:1, 2:3, 1:0, 0:1) izbraukumā piekāpās vienai no Austrumu konferences pastarītēm Habarovskas "Amur".

"Amur" rindās divus vārtus guva zviedrs Niklass Bergforss, bet uzvaras ripu 23 sekundes pirms pamatlaika beigām iemeta Vladislavs Ušeņins.

Līdz ar to "Salavat Julajev" un "Admiral" komandas KHL Austrumu konferences kopvērtējumā savākušas pa 80 punktiem, kas tām dod attiecīgi ceturto un piekto vietu, tikai par diviem punktiem atpaliekot no Omskas "Avangard" un Novosibirskas "Sibirj", kas tikušas pie lielākā skaita.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi