Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Trešdiena, 8. maijs
Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Bārtulim smadzeņu satricinājums un potītes trauma; izlasei vēl nepievienosies

Latviešu aizsargs Oskars Bārtulis smadzeņu satricinājuma un potītes traumas dēļ vēl nepievienosies Latvijas hokeja izlases treniņiem, atklāja hokejists.

Par Bārtuļa smadzeņu satricinājumu un kājas traumu ziņoja portāls Sportacentrs.com, bet vēlāk hokejists aģentūrai LETA apstiprināja šo informāciju.

"Jā, esmu guvis smadzeņu satricinājumu, bet daudz nopietnāka ir potītes trauma," skaidroja Bārtulis, kuram šodien tiks veiktas padziļinātas pārbaudes.

Bārtulis savainojumu guva sestdien, kad viņa pārstāvētā Vladivostokas Admiral komanda Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas Austrumu konferences ceturtdaļfināla sestajā spēlē ar 0:2 piekāpās Omskas Avangard. Latvieša pārstāvētā komanda sērijā līdz četriem panākumiem piekāpās ar 2-4.

Bārtulis šosezon 59 spēlēs guva divus vārtus, veica astoņas rezultatīvas piespēles un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -6.

Latvijas hokeja izlase gatavošanos maijā gaidāmajam pasaules čempionātam uzsāka pirmdien 26 hokejistu sastāvā, no kuriem vairums ir Rīgas Dinamo spēlētāji.

Traumas dēļ pasaules čempionātā nepiedalīsies uzbrucējs Miķelis Rēdlihs, turklāt savainoti ir arī Kaspars Daugaviņš un Krišjānis Rēdlihs, kurš individuāli strādā svaru zālē.

Gatavojoties pasaules čempionātam, Latvijas izlase aizvadīs desmit pārbaudes spēles. Pirmajos mačos Latvija 1. un 2.aprīlī Arēnā Rīga sacentīsies ar Krievijas tā saukto olimpisko izlasi, turpinājumā 7. un 8.aprīlī Eiropas Hokeja izaicinājuma (EHC) ietvaros Daugavpilī būs mači ar Baltkrieviju.

Pēc tam Latvija 14. un 15.aprīlī izbraukumā tiksies ar Zviedriju, 21. un 22.aprīlī Arēnā Rīga tiks spēlēts ar Franciju, bet 30.aprīlī un 1.maijā būs mači izbraukumā pret Vāciju.

Savukārt pasaules čempionātā Ķelnē A apakšgrupā Latvija tiksies ar Krieviju, ASV, Zviedriju, Slovākiju, Vāciju, Dāniju un Itāliju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi